Dzięki
Trafi w takim razie do caro
Pozdrawiam
"Dziś pytanie, dziś odpowiedź"- szybkie pytania. Tu pytamy!
Re: "Dziś pytanie, dziś odpowiedź"- szybkie pytania. Tu pyta
Ale przegub lepiej wymień na nowy.
-
OLO - Forumowicz
Wolałbym zostawić.
W caro wciąż mam oryginalny 26 letni przegub, podpora wału wysiadła, a z przegubem dalej nic się nie dzieje, pomimo tego że łatwego życia nie ma i dostaje czasami kopniaki.
Czytałem że zamienniki mają bardzo złe opinie i potrafi je rozrywać po kilku tys. kilometrów spokojnej jazdy.
W caro wciąż mam oryginalny 26 letni przegub, podpora wału wysiadła, a z przegubem dalej nic się nie dzieje, pomimo tego że łatwego życia nie ma i dostaje czasami kopniaki.
Czytałem że zamienniki mają bardzo złe opinie i potrafi je rozrywać po kilku tys. kilometrów spokojnej jazdy.
-
MateuszCOMPANY - Forumowicz
Pany, jak zdemontować boczne kierunkowskazy, te prostokątne (właściwie równoległoboki )
FSO 125 `90
FSO 125 `90
FSO 125p 1990
-
pablius - Forumowicz
Witam. Kupiłem oryginale radio do fiata 125p (safari 5) i mam pytanie, jak było ono zamontowane fabrycznie? Teraz siedzi jakiś grundig kasetowy ale jego kieszeń jest za duża na safari.
- prophet4
- Forumowicz
Safari miało w zestawie komplet blaszek montażowych. Z tyłu, za radiem masz kilka wystających gwintów, do których można je przykręcić.
-
klysek1 - Forumowicz
Czym się różnią czujniki temparatury płynu chłodzącego, te wkręcane w obudowę termostatu? - Chodzi o długość.
PAFAL robił FCTW-5, ale miały różne długości tego walca z przodu. A te obecnie produkowane, np. z Verneta, nie mają już osłonki wtyku. Ale chodzi mi o tę długość trzpienia.
PAFAL robił FCTW-5, ale miały różne długości tego walca z przodu. A te obecnie produkowane, np. z Verneta, nie mają już osłonki wtyku. Ale chodzi mi o tę długość trzpienia.
FSO 125p 1990
-
pablius - Forumowicz
Powrót do "Dziś pytanie, dziś odpowiedź"- szybkie pytania.