Manul
PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 1:56 pm Temat postu: GLEBA - Raz, a dobrze.
Jest wiele tematów na ten temat, dużo różnych opcji, więc można by podkleic ten temat i wypisać wszystko czarno na białym.
PRZÓD: Sprężyny - Polonez Truck Diesel. O ile obcinać? Jakie są rezultaty?
TYŁ: Resory - klepanie u kowala - o ile?
Do kiedy we fiacie można bezpiecznie obniżać, a od kiedy zaczyna się krążenie po mieście w poszukiwaniu drogi bez leżących policjantów? Wink
Odpisujcie, będę edytował tego posta aby wszystko było poukładane w jednym miejscu, takie FAQ.
.
Wujo
PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 4:26 pm Temat postu:
Bij do fisher'a.On ma na glebie dziada:)
.
kuba9449
PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 7:58 am Temat postu:
Jak wspominalem mam u siebie ori sprezyny uciete 4 zwoje i na 175/70 mozna smialo normalnie smigac, a na 175/50 mozna smigac normalnie ale trzeba umiec, ja daje rade nawet po polnych drogach. Belka okolo 3cm od ziemi. Oczywiscie wyjete odboje i przerobione sanki.
.
Pablo 92
PostWysłany: Nie Sty 29, 2012 2:34 pm Temat postu:
PRZÓD tniesz trucka maks 4,5 zwoja i jest konkretnie po wywaleniu odbojów
TYŁ Resor na płasko i jedno pióro wiecej
.
Tailgunner
PostWysłany: Nie Sty 29, 2012 6:53 pm Temat postu:
Pablo 92 napisał:
TYŁ Resor na płasko i jedno pióro wiecej
na płasko ma być owszem, ale pod ciężarem auta. Sklepać go na płasko nie możesz, bo sie wygnie w drugą strone
resory sklep przez pół wysokości, skróć na maksa kolumienki i wieszaki, trzeciego pióra nie dokładaj bo to bez sensu - most i tak sie oprze na odbojach
sprężyny z traka 3 zwoje maks, chyba ze tam rover siedzi to moze wiecej
.
Pablo 92
PostWysłany: Nie Sty 29, 2012 11:17 pm Temat postu:
ja miałem na 15 cm chyba sklepane i po zamontowaniu były płaskie wiec o to mi chodzi Very Happy na trucku 3 swoje to tyle co nic. chyba ze w sklepie wcisnęli ci zwykłe mówiąc ze to truck
GLEBA - Raz, a dobrze.
• Strona 1 z 1
- IMPORT
- Forumowicz
- Ranga: Najmądrzejszy
• Strona 1 z 1