Witam.
O ile z przodu jest to czysta formalność to nie wiem jak wykombinować to na tyle... Nie mam pojęcia jak rozwiązać problem z resorem :/... Myślę nad założeniem AR na następny sezon. Ktoś coś wie na ten temat ?
air ride
• Strona 1 z 1
Re: air ride
Jeżeli przód to czysta formalność to wytłumacz mi jak zamontować wszystko na przód a ja Ci podpowiem jak rozwiązać problem z tyłem bo to właśnie tył jest dla mnie czysta formalnością. Jestem na etapie składania raida u siebie.
-
tomek27 - Forumowicz
Napisz Tomek od razu bo jestem ciekaw pomyslu 

-
arnold - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: Król Spamu!
Tzn sądziłem że normalnie amor i poducha( ewentualnie zaadoptować amor od czegoś innego), ale jeśli nie to wyptowadź mnie z błędu bo dopiero zaczynam temat i zbieram info 

Polski Fiat 125p 1977 r.
WSK 125 1977 r.
Romet Komar 1975 r.
WSK 125 1977 r.
Romet Komar 1975 r.
-
padre - Forumowicz
padre napisał(a):Tzn sądziłem że normalnie amor i poducha
Właśnie. Sądziłem. Wszystko pięknie jak się sądzi. Problemy się zaczynają jak zaczynamy działać. Jak zamontować okucie by nie było za wysoko ani za nisko, czy ori amortyzator wytrzyma przeciążenia, bo przecież musi wszystko dźwigać, jakie poduszki zamontować, czy 2 czy 3 bałwankowe. Wszystko wychodzi w praniu. Zastanówcie się dlaczego ludzie, którzy zamontowali raida nie chwalą się jak to zrobić krok po kroku??? A właśnie po to by inni wiedzieli ile przy tym pracy i wiedzieli dlaczego to wszystko tyle kosztuje.
Będę wyjątkiem i chyba jako pierwszy zamieszczę dokładny opis krok po kroku jak zamontować aira do fiata.
Jeśli ktoś się zdecyduje, mimo kosztów to będzie wiedział jak to zrobić. Póki co czekam na dokładny opis wykonania przodu z dokładnymi wymiarami zamontowania okucia.
-
tomek27 - Forumowicz
Myślę że Ujban mógłby tu coś powiedzieć.
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva

forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
-
Marcin125p - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: ORMO
Na forum www.fiat125p.com dowiesz się wiecęj o errajdzie, tam aż roi się od samochodów z takim zawieszeniem.
-
bing17 - Forumowicz
Bing punkt 5. regulaminu. Szczegolnie ze dostep do tego zrodla jest dostepny po rejestracji. A post ni jak nie jest merytoryczny.
-
arnold - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: Król Spamu!
• Strona 1 z 1