Witam, proszę o opinie czy warto inwestować w zawieszenie poliuretanowe.
Jak poliuretan zachowuje się przy normalnym użytkowaniu ? Czy nie skrzypi ? Nie jest za twardy ?
poliuretan czy zwykłe gumy?
• Strona 1 z 1
Re: poliuretan czy zwykłe gumy?
nikt nie montował poliuretanu?
-
rafi - Forumowicz
Re: poliuretan czy zwykłe gumy?
Jako ze to nie sa tanie rzeczy i raczej stosowane przez ludzi ktorzy uprawiaja sporty motorowe to moze predzej znajdziesz jakies informacje na Furiatach niz tutaj.
Ja osobiscie kupilem 3 kompletne zestawy na cale auto korzystajac z promocji 45% na 45-lecie rozpoczecia produkcji PF125p ale zaden z nich sie jeszcze nie doczekal montazu wiec nic konkretnego nie jestem w stanie powiedziec na temat funkcjonalnosci. Mam nadzieje ze moze 2016 przyniesie jakies rezultaty i wtedy bede wiedzial kupowac kolejne zestawy na 50-lecie
Ja osobiscie kupilem 3 kompletne zestawy na cale auto korzystajac z promocji 45% na 45-lecie rozpoczecia produkcji PF125p ale zaden z nich sie jeszcze nie doczekal montazu wiec nic konkretnego nie jestem w stanie powiedziec na temat funkcjonalnosci. Mam nadzieje ze moze 2016 przyniesie jakies rezultaty i wtedy bede wiedzial kupowac kolejne zestawy na 50-lecie

- BORYS
- Forumowicz
• Strona 1 z 1