Wykładzina wnętrza
• Strona 1 z 1
Wykładzina wnętrza
Witam, mam pytanko czy jest możliwe wykonanie wykładziny we własnym zakresie (chodzi mi o zakup wykładziny i jej wyprofilowanie). Jeśli tak to jaki typ wykładziny zakupić i gdzie najlepiej szukać. Nie bawiłbym się w to gdyby nie fakt że w moim fiacie prawdopodobnie na początku była czerwona (czerwone boczki i tylna półka), a w międzyczasie ktoś założył brązową i zrobił to na odpie..l. A jak wiadomo znalezienie czerwonej w przyzwoitym stanie jest już raczej niemożliwe...
-
jacek 85 - Forumowicz
Re: Wykładzina wnętrza
Jeśli Twoja brązowa jeszcze się nadaje to spróbuj ją przefarbować.
- bred
- Członek Stowarzyszenia Klub125p
Właśnie szukałem po necie środków i sposobu malowania wykładziny, ale znalazłem tylko jeden preparat farbujący tylko na czarno. Niestety moja brązowa jest w opłakanym stanie, bo ten kto ja montował robił to na odwal i po prostu niepotrzebnie ją pociął. Jeśli bym znalazł jakiś preparat farbujący na czerwono to bym spróbował pofarbować szarą, bo takową posiadam w bardzo dobrym stanie.
-
jacek 85 - Forumowicz
przeprowadż eksperyment na starą wykładzinę. spróbuj kilka rodzajów farb. i potem powiedz nam
jestem także zainteresowany w tym

-
Badacz - Forumowicz
Ktoś na forum chyba odświeżał wykładzinę. Preparat "SkóroCoś" sie chyba nazywał.
Gość nie zmieniał koloru a jedynie regenerował stary
Gość nie zmieniał koloru a jedynie regenerował stary
-
OLO - Forumowicz
• Strona 1 z 1