przez IMPORT » 22 lut 2012, o 18:53
Pablo 92 napisał(a):Ma ktos jakiś złoty sposób na ściągnięcie końcowego tłumika w 125p? nie chciał bym go odcinać ale ani drgnie, siedzi jak przyspawany. prosze o szybką odpowiedź

neonowiec18 napisał(a):Mi też sie tak wydawalo ze nie da rady... ale mloteczek... i wyszlo... po prostu przyrdzewial do rury

troche sily i techniki i napewno wyjdzie.... powodzenia
bisz napisał(a):zaatakuj go jakims szprajem penetrujacym. mlotek przecinak i powcinaj sie tam, jezeli to na wcisk jest. Z 3 kolesiami jakies 10 minut odczepialismy u mnie portki, na przemian stukajac przecinakiem i psikajac WD40, celem wstawienia GSi

A przy okazji jak juz tego dokonasz tro zapodaj jakis filmik, albo przynajmniej plik dzwiekowy jak brzmi bez jednego tlumika wydech. Mialem okazje posluchac silnika na samym kol. wydechowym od GSi, piekna sprawa, ale na ulicy to zaraz policja shaltuje. Z jednym to moze zmiesci sie w normach halasu a bulgocik bedzie :] Rozumiem Pablo ze zamierzasz tlumik na stale wywalic do driftu :>
Pablo 92 napisał(a):Zamierzam wsadzić używany tłumik supersprint od opla astry F 1.8 kat. co prawda tłumik juz troche przepalony ale mam nadzieję ze nie będzie masakry z głośnością

Zrobie fimik jak chodzi bez tłumika i z załozonym już supersprintem tylko najpierw musze dwururke przy kolektorze wyjac bo mam dziurawą