Witaj ! Anonimowy

uklad wydechowy w cwiartce przerobka na normalny

uklad wydechowy w cwiartce przerobka na normalny

Postprzez IMPORT » 22 lut 2012, o 18:57

fisher napisał(a):Panowie czy bezproblemu da sie wydech wyzucic z prawego nadkola? przeszkadza mi to w planach air raida. Czy bezproblemu da sie przelozyc wydech z nowszego kanta zeby szedl w dol od kolektora jak w polonezie?

Pablo 92 napisał(a):bez problemu powinno podjesc

Tailgunner napisał(a):od razu ładuj wydech z gsi :)

saperx napisał(a):Pasuje bo sam to ostatnio robilem. Kolektory gsi sa strasznie drogie ;/ Trzeba by dorwac od goscia nieswiadomego jego wartosci.

arnold napisał(a):Musisz wymienić głowice rozrusznika, na polonezowską.

fisher napisał(a):no i to jest konkret informacja. glownie chodzi mi oto ze mierzylem poduszke zawieszenia i boje sie ze sie przytopi o wydech dlatego musze go wywalic.

Tailgunner napisał(a):
saperx napisał(a):Kolektory gsi sa strasznie drogie ;/ Trzeba by dorwac od goscia nieswiadomego jego wartosci.

normalnie na złomie kupiłem za 50zł razem ze sondą, i to nie na zadupiu tylko na konkretnym złomie przy głównej drodze

saperx napisał(a):No ja mowie o cenach z allegro.

bizon napisał(a):Allegro to ma czasem ceny z kosmosu... kolektor za 150zł a kawałek dalej cały polonez gsi za 1000zł

fisher napisał(a):
bizon napisał(a):Allegro to ma czasem ceny z kosmosu... kolektor za 150zł a kawałek dalej cały polonez gsi za 1000zł

zreguly tak jest ze lepiej kupic caly satary samochod dla konkretnej czesci. nic niezwyklego. Ja preferuje stacje demontazu. jak sie ma dobre uklady i czesto odwiedza to i ceny sa odpowiednie

bizon napisał(a):dorwałem kolektor z gsi za 50zł! :) jakie efekty może przynieść jego montaż?
IMPORT
Forumowicz

Ranga: Najmądrzejszy

Powrót do WYDECH