mardom89 napisał(a):Prosiłbym aby od tej pory wraz z każdym postem wklejać to co napisałem wcześniej, bo słabo schodzą adresy do mnie. Oczywiście w wolnej chwili wyśle wszystkim z listy jeszcze pw z informacja ale chciałbym aby każda osoba dopisujących sie do listy widziała ta informacje:
Zgodnie z tym co napisałem na fejsbuku, aby zaoszczędzić na czasie i oczekiwaniu i sprawdzaniu kto juz zrobił przelew a kto jeszcze nie, w tym roku wysyłki pójdą za pobraniem. Bedzie nieznacznie drożej ale wygodniej. W związku z tym wszystkich zainteresowanych wysyłka prosze o wysyłanie do mnie pw z adresem. Oczywiście jeśli jeszcze nie dopisaliście sie do listy, robicie to najpierw. Gwarancja otrzymania kalendarza jest terminowe wysłanie adresu i obecność na liście. Jak za PRLuczas operacyjny do 18-go grudnia.
19-go grudnia zlecam wydruk, wiec w przerwie pomiędzy świetami a nowym rokiem bede miał chwile czasu na zrealizowanie wysyłek i prosiłbym aby do tego czasu wszyscy zainteresowani wysłali adresy lub dali znać o odbiorze osobistym.
1. mardom - 2 szt.
2. ezopek - 2 szt.
3. Marcin125p - 1 szt.
4. Bonifacy - 1 szt.
5.Junak - 3 szt.
6. Don Cymeone - 2 szt.
7. Abuk - 1 szt.
8. wonzky - 1 szt.
9. Andruszka- 2 szt.
10. Ivan - 1 szt.
11. Borys - 1 szt
12. Motorniczy- 1szt.