silnik 2.0 16v 136km od vw
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: silnik 2.0 16v 136km od vw
czy ja już mówiłem, że jesteś monotematyczny?
połowa ptk pałuje te silniki i uszczelki nie lecą co chwilę.

-
maciejowski - Maruda
Przynajmniej w tym jednym temacie jestem większym malkontentem niż Ty
Ostatni bastion 
Wiesz, miliony much też ciągnie do g... ale czy to znaczy, że jest dobre?

Wiesz, miliony much też ciągnie do g... ale czy to znaczy, że jest dobre?
125p '86 Sedicivalvole 
Z fiatowskim DOHC'em jest jak z kobietą - jak raz rozbierzesz, to już do końca życia będziesz się z tym pierd...ł

Z fiatowskim DOHC'em jest jak z kobietą - jak raz rozbierzesz, to już do końca życia będziesz się z tym pierd...ł

-
jose - Forumowicz
Heh, Jose, nawet powoli zaczynam lubic ten Twoj upor.
Ostatni bastion !
hie hie hie!
Ostatni bastion !

- BORYS
- Forumowicz
nie wiem juz sam bede probowal ten 2.0 16v 136km lub 116km jak nie wyjdzie to bede martwil sie pozniej, a jeszcze tak myslaem od alfika 2.0 156km ale to chyba najgorszy wybor ????
- jelonkak251
- Forumowicz
Po co wyważać otwarte drzwi. Zmarnujesz hajs na VW, kombinacje ze skrzynią, a efektów raczej nie będzie. Pakuj opla i zapomnij o temacie.
Silniki fiata może i fajne, bo z pozoru łatwoadaptowalne, ale ilość kruczków do przeskoczenia pokonała już niejednego. Poza tym do tanich też nie należą, a z dostepnością części jest spory problem.
Silniki fiata może i fajne, bo z pozoru łatwoadaptowalne, ale ilość kruczków do przeskoczenia pokonała już niejednego. Poza tym do tanich też nie należą, a z dostepnością części jest spory problem.
125p '86 Sedicivalvole 

-
jose - Forumowicz
w omedze chyba taki sam tez 2.0 136km ale jak najpierw buda wiec bede bral sie do roboty bo jeszcze dluga droga mnie czeka , dzieki za info
Edit
a jeszcze jedno pytanko a cos kiedys tylko nie wiem gdzie slyszalem o silniku volvo
Edit
a jeszcze jedno pytanko a cos kiedys tylko nie wiem gdzie slyszalem o silniku volvo
Ostatnio edytowano 27 lut 2015, o 18:17 przez Marcin125p, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Nie pisz posta pod własnym postem przed upływem 24h. Używaj funkcji EDYTUJ!
Powód: Nie pisz posta pod własnym postem przed upływem 24h. Używaj funkcji EDYTUJ!
- jelonkak251
- Forumowicz
• Strona 2 z 2 • 1, 2