Witaj ! Anonimowy

Infantylność :D

Re: Infantylność :D

Postprzez Red West_77 » 23 lis 2012, o 11:38

Palec napisał(a):To prawda,gdybyśmy stosowali to cale nowoczesne slownictwo gdzie np. cześc to cze bo się nie chce komuś napisać "ść" albo "nara" bo nie wszyscy wiedzą i pamiętają jak się pisze na razie (razem czy osobno) to latwiej byłoby Nas zrozumieć :)
No ale to tylko luźne przyklady i nie musimy się nad nimi mocno zastanawiać,ale ja na przyklad lubię język polski, doceniam to że jest piękny i staram się nie robić z mojego ojczystego języka szmaty.
Poza tym tak w temacie, nigdy nie byłem w gimnazjum i raczej już nie będę ale wiem że gimnazjaliści też się dzielą na tych normalnych i nienormalnych jednakże ta druga grupa przeważa w statystykach.
Są to takie cielaki które niepotrafia być kreatywne.
Ale to na prawdę nie jest ich wina, wina leży po stronie systemu szkolnictwa no i po stronie zarządzania Naszym krajem.
Bo żeby statystyczny Kowalski miał na bulkę i na kilka bułek dla całej rodziny to musi pracować, ale nie pracować jak bialy Polak tylko jak ten drugi.
Wiąże się z tym komplikacja w wychowaniu dzieci i zapewnieniu im normalnej rodziny.
Często jest tak że ojciec z matką pracują do późnych godzin po południowych i wracając do domu już im się nie chce dokladnie wypytywać co tam u smyka w szkole itd... a to niestety błąd.
No ale czlowiek nie jest maszyną i też może być wykończony po ciężkim dniu pracy.

Czyli podsumowując :
1. Dzieci w szkole są uczone od małego na roboty do wykonywania poszczegolnych zadań.
2. Rodzice muszą na wszystko pracować i nie mają dla nich czasu.
Według mnie to są dwa powody przez które Nasze spoleczeństwo się uwstecznia,

Poza tym Popiołek ma rację z tym U w podpisie, brakuje go tam już bardzo dlugo i zastanawiam się nad tym jakim trzeba być nierozgarniętym żeby tego nie sprawdzić przed zatwierdzeniem zmian w profilu :D

Macfly nie bierz tego do siebie tylko zastanow się nad wypowiedziami kolegów i postaraj się wyciągnąć wnioski.

:cry: Wiesz Pawle jak skłonić człowieka do refleksji. Takie mamy czasy. Człowiek haruje by przynieść więcej pieniędzy do domu ( marne 100 czy 200 zł więcej )a to się później odbija na rodzinie. Brak zasad moralnych, problem z ustaleniem priorytetów życiowych, chamstwo, wulgarność, agresja i do tego włączenie destrukcyjnych nałogów w okresie wczesnego dojrzewania. Ile dzieciaków zamiast uczyć się w szkole wagaruje. Stoją na większych skrzyżowaniach i szukają jeleni by zarobić kilka złotówek na fajki czy piwo rozmazując szyby jakimś podłym płynem. Porażka i patologia. :(
Red West_77
Forumowicz

Postprzez narkee » 23 lis 2012, o 11:50

Marcin125p napisał(a):tekstem o starych czasach, które były dwa lata temu?Obrazek

No właśnie. Ja wręcz wybuchnąłem śmiechem jak to przeczytałem...
A pamiętasz Marcin pierwszy, i jak dotąd jedyny, spot pomorskiego oddziału forum? To byli czasy...
Obecnie:
http://facebook.com/bmwe30gdynia

Ex:
Popiół - Polski Fiat 125p 1975
Aniou - Polski Fiat 125p 1975
Diabeu - Polski Fiat 125p 1981
Władysław - Polonez 1.5 SLE 1989
Generał Pe - FSO 125p 1990
Gnida - Polonez Caro Plus 1997 MR89
narkee
Forumowicz

Postprzez Marcin125p » 23 lis 2012, o 11:55

Paaammiętaam Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva :)
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Marcin125p
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Ranga: ORMO

Postprzez Red West_77 » 23 lis 2012, o 12:27

Narkee. Rozwaliłeś mnie tym chichoczącym pieskiem. Mało z fotela nie spadłem. Jak dla MacFly'a czasy gimnazjalne należą do dalekiej przeszłości to co ja mam powiedzieć czy Marcin125p. Dla nas te "gimnazjalne czasy" czyli 7-8 klasa podstawówki to przeszło dwie dekady wstecz. Jeszcze trochę i człowiek zacznie pampersy nosić i zaoszczędzi na wizytach u stomatologa. Uooo kurde coś mi "strzykło" w krzyżu. ;)
Red West_77
Forumowicz

Postprzez bing17 » 23 lis 2012, o 13:53

Z takim nastawieniem to kolega usunięty ma świetlaną przyszłość w pisie :lol:
bing17
Forumowicz

Re: Studencki 87' L-54 by mardom89 - "Szarik"

Postprzez kicia » 23 lis 2012, o 14:56

Rety, taką fajną drakę przegapiłam, no! :(
Nie wyłapałam ino, za co się kolega obraził. A babą jestem, wiec powód do obrażenia się powinnam widzieć tam, gdzie żaden facet w życiu by nie zobaczył :mrgreen:

Popielaty napisał(a):Maluch dobre auto, ciekawa by była reaktywacja malucha jak Fiata 500 :D Poza tym idealne auto dla kobiety, żeby nauczyła się jeździć. Małe, wszędzie się wciśnie, brak wspomagania, to przynajmniej troche wysiłku fizycznego i psychicznego podczas jazdy.

Pfffffff! No wiesz co! Właśnie dla kobiet do nauki idealne są czołgi - jak się nie wciśnie to przynajmniej auta bardzo nie potłucze ;)
1974 Polski Fiat 125p 1500

Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize

forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
kicia
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Postprzez Wujo » 23 lis 2012, o 18:04

Obrazek

Obrazek
Wujo
Forumowicz

Re: Studencki 87' L-54 by mardom89 - "Szarik"

Postprzez Popielaty » 23 lis 2012, o 18:20

kicia napisał(a):Rety, taką fajną drakę przegapiłam, no! :(
Nie wyłapałam ino, za co się kolega obraził. A babą jestem, wiec powód do obrażenia się powinnam widzieć tam, gdzie żaden facet w życiu by nie zobaczył :mrgreen:

Popielaty napisał(a):Maluch dobre auto, ciekawa by była reaktywacja malucha jak Fiata 500 :D Poza tym idealne auto dla kobiety, żeby nauczyła się jeździć. Małe, wszędzie się wciśnie, brak wspomagania, to przynajmniej troche wysiłku fizycznego i psychicznego podczas jazdy.

Pfffffff! No wiesz co! Właśnie dla kobiet do nauki idealne są czołgi - jak się nie wciśnie to przynajmniej auta bardzo nie potłucze ;)

Taaa :D Jak to było w filmie Kogel-Mogel: "Mówmy o rzeczach realnych" :lol:
Popielaty
Forumowicz

Ranga: Pogromca mitów

Postprzez Tosiek » 24 lis 2012, o 02:27

Witam przeglądm to forrum od dłuższgo czasu i powem tak znam Makflaja a raczej Adama długo osobiście i wiecie co?Nie dziwię się mu ani trochę ze opuścił te forum.Sam chciałem opisać swoją furke ale przez to co zobaczyłem na forum zrezygnuje po waszym zachowaniu. Chlopak nie miał łatwo w życiu i dużo przeszedł jak na swój wiek. Wiele jego planów na przyszłość mu nie wyszło i z wszystkimi problemami zostal sam. Ale mimo to ze ciężko uniego z funduszami i ciągłymi problemami kocha polską motoryzację i dąży do celu dłubiac przy swych 2 autach. Pewnie zapytacie skad ja to wiem? Bo sam jak tylko mam chwilę to mu przy tym pomagam. Nie dziwię się ze jak zrobiliście z niego kompletnego debila odszedł z forum bo jego jedynym sensem w życiu jest polska motoryzacja . I pamiętam jak dziś jak ze znajomemu grzebał przy maluchu kolegi Darka i jak mu pomagali przy fiacie. Gimnazjum sie skończyło i został sam z te m wszystkim sam i liczył na pomoc z forum przy 125p ale każdy wolał go wyśmiać a jak widzę przeniosło się to na resztę tematów . Mam tylko nadzieję że nie znajdziecie sobie innego kozła ofiarnego . Pozdrawiam Tosiek.
Tosiek

Postprzez Anatol 125p » 24 lis 2012, o 11:07

Tosiek napisał(a):Witam przeglądm to forrum od dłuższgo czasu i powem tak

To powinieneś wiedzieć ,że trzeba wpisać lokalizację :lol:
Obrazek
Anatol 125p
Członek Stowarzyszenia Klub125p

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDE PARK