unu napisał(a):Ok, dzięki. Pytałem, bo kiedyś się zastanawiałem kto zakładał forum i sądziłem że kolega Jastrząb, bo jak pojawiłem się na forum to chyba tylko on był jedynym moderatorem. Przynajmniej tym aktywnym.
Ja i kolega Rufus, który się bardzo starał...
arnold napisał(a):Kolega z Hrubieszowa, Yanec jak się nie mylę. I był jeszcze ktoś.
Yanec był założycielem, a potem ja moderatorem. Po jakimś czasie założycielowi forum się znudziło i oddał mi administrację.
Nie było lekko.
Te parę lat temu fiat był jeszcze autem za flaszkę co powodowało częste wizyty dziwnych ludzi.
Forum się rozwijało i w kolejnych latach do pomocy przybywali dzisiejszy moderatorzy Marcin, Mardom, Arnoldinio, Popielaty.
W międzyczasie pojawił się sympatyczny kolega Palec, z którym to rozpoczęliśmy próby przeniesienia forum na płatny serwer.
Pierwsze były nie udane, aż w końcu zwieńczyliśmy je sukcesem i powstała nowa jakoś na forum125p.pl
W zasadzie można napisać że to największe forum zajmujące się tematyką 125p.
Jak już się tak rozpisałem to chciałem podziękować:
Użytkownikom za to że chcą uczestniczyć w tym "bałaganie" Dzięki wam to forum żyje!
Palcowi za ogranizację otwarcia / zamknięcia sezonu,pomocy w administrowaniu,jak i za wytrwałość w wysłuchiwaniu mnie
Moderatorom za pomoc i pomysły związane z forum125p.
Dziękuje! Zapraszam do dalszej współpracy.
Forum tworzą ludzie !
Pozdrawiam Bartek