Witaj ! Anonimowy

Kolej transsyberyjska :)

Re: Kolej transsyberyjska :)

Postprzez BORYS » 19 lut 2013, o 22:33

Marcin125p napisał(a):Mimo wszystko wolałbym tak; http://www.joemonster.org/filmy/50780/Pieklo_Syberii ale jest to jeszcze mniej realne niż ta ciuchcia ;)

Jesus Maria Jones

Co to za masakra masakryczna !
Jak bedzie z tego DVD czy tam BluRay to obowiazkowo zakupuje.

Z innej manki, pamietam jak zaczynalem przygode ze 125p to po internecie krazyla relacja wyjazdu kilku gosci Duzym Fiatem do Mongolii. Z tego co pamietam, do Mongolii dojechali ale ich nie wpuscili wiec zawracali z granicy, ale nie pamietam czy dojechali spowrotem czy porzucili auto ( raczej to drugie ).
BORYS
Forumowicz

Postprzez Marcin125p » 19 lut 2013, o 22:41

Generalnie gość, Romuald Koperski, jest niezły. Rok czy dwa przed tą wyprawą mój kolega wraz z kilkoma jeszcze pojechali z nim terenówkami do Magadanu, w 2010r pan sobie pograł na fortepianinie przez ponad 100h, a niedawno słyszałem w radiu że ma chęć przepłynąć samotnie Pacyfik. Na wiosłach...
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva :)
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Marcin125p
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Ranga: ORMO

Postprzez BORYS » 19 lut 2013, o 22:48

No no, niczego sobie ten Romek. Zawziety facet.
Zawsze mi sie wydawalo ze mam jaja ze stali ale jak widze takich hardkorowcow to te jaja juz sie wydaja byc takimi malutkimi pesteczkami ;)

Znajdlem artykul o ekipie ktora pojechala Fiatem trase Poznan - Mongolia :) : http://podroze.onet.pl/poznan-mongolia- ... atem/ep515
BORYS
Forumowicz

Poprzednia strona

Powrót do HYDE PARK