DF 83 baj Kamul
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: DF 83 baj Kamul
Moim skromnym zdaniem ten zderzak tak nie pasuje
ale to kwestia gustu

-
Długi - Forumowicz
Trochę się pozmieniało.
Fiat był na Złombolu - niestety nie dotarliśmy, nasz rajd skończył się w Chorwacji . Zaczęło się od sypniętego łożyska na półosi, lokalny macher wymienił na nowe, ale luz na kole był dalej :/ pojawiły się przedmuchy w silniku, majonez pod korkiem, i drgania przy 80km/h . Ciezko było wydrzeć pod góry więc woleliśmy wrócić ( tym bardziej ze nie mielismy assistance). Do domu jakoś dociągneliśmy. Zmieniłem silnik na 1,6 . Wyjechałem do Krakowa, ale tutaj szlag trafił silnik. Rozbieram go na parkingu, wydmuchało uszczelkę między 1 i 2 cylindrem . Pojutrze planuję założyć głowicę i obaczym

Kilka fotek z przed , i z wyjazdu
Za rok też planujemy jechać i dojechać !
Uszczelke zmieniam na parkingu w Krk, mam tylko kilka kluczy ale dam rade

Fotki z dziś
Oczywiście fiat wroci do wyglądu z przed wyjazdu, a nowy lakier już czeka w garażu
Pozdr
Fiat był na Złombolu - niestety nie dotarliśmy, nasz rajd skończył się w Chorwacji . Zaczęło się od sypniętego łożyska na półosi, lokalny macher wymienił na nowe, ale luz na kole był dalej :/ pojawiły się przedmuchy w silniku, majonez pod korkiem, i drgania przy 80km/h . Ciezko było wydrzeć pod góry więc woleliśmy wrócić ( tym bardziej ze nie mielismy assistance). Do domu jakoś dociągneliśmy. Zmieniłem silnik na 1,6 . Wyjechałem do Krakowa, ale tutaj szlag trafił silnik. Rozbieram go na parkingu, wydmuchało uszczelkę między 1 i 2 cylindrem . Pojutrze planuję założyć głowicę i obaczym

Kilka fotek z przed , i z wyjazdu

Za rok też planujemy jechać i dojechać !

Uszczelke zmieniam na parkingu w Krk, mam tylko kilka kluczy ale dam rade

Fotki z dziś

Oczywiście fiat wroci do wyglądu z przed wyjazdu, a nowy lakier już czeka w garażu

Pozdr
- Kamul
- Forumowicz
Wymiana UPG na parkingu przed Sklepem, takie akcja sa najlepsze pewno sporo gapiów i "doradców" sie odrazu zeszło ?? 

FSO 125p 1.5ME 1990 75000km
Polski Fiat 170 1992 90000km
Polski Fiat 170 1992 90000km
-
tynium - Forumowicz
Obrałem w miarę zaciszne miejsce, wiec na razie nie mam doradców 

- Kamul
- Forumowicz
• Strona 2 z 2 • 1, 2