125p by Sylvester
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 125p by Sylvester
1988 październik i z nowej palety kolorek. Ja mam 1988 z czerwca i ma zwykłe L80 a także silnik 115c i licznik z z paskiem oraz całe wnętrze w kolorze brązowym łącznie z dywanem a podsufitkę mam zwykłą. Ogólnie mam wszystko co było dostępne w tamtym okresie, na pasie z tyłu znaczek z wersją L. Bardzo dziwne bo widocznie ten mój jakaś wersja przejściowa albo leżak magazynowy heh .
Ostatnio edytowano 2 lut 2013, o 21:44 przez krol1313, łącznie edytowano 1 raz
- Gadanie! Przegrałem, bo pan miał szczęście!
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
-
krol1313 - Forumowicz
krol1313 napisał(a):rocznik ale z zczerwca ale z czerwcakurcze 1988 październik i z nowej palety kolorek. Ja mam 1988 z czerwca i ma zwykłe L80 a także silnik 115c i licznik z zpaskiem oraz całe wnętrze w kolorze brązowym łącznie z dywanem a podsufitkę mam zwykłą. Ogólnie mam wszystko co było dostępne w tamtym okresie, na pasie z tyłu znaczek z wersją L. Bardzo dziwne bo widocznie ten mój jakaś wersja przejściowa albo leżak magazynowy heh .
tak jak dzis rozmawialismy ze pod koniec produkcji to juz pakowali co mieli i dlatego trafiaja sie takie dziwne konfiguracje w 125p

11xItalia | 3xBusso | 6xLampredi
-
Seraf - Forumowicz
Witam witam Was serdecznie przecieram kurz z klawiatury, wrzucam juz przedostatnie foty z prac, a raczej ich finiszu
Odebrałem podsufitke boczki i tylne słupki od tapicera, nadwozie w tej chwili jest doprowadzone do ładu, zostaly pierdoly typu nadkola, klepanie resorów czy ciecie sprezyn. Oczywiscie bede ten setup jak go smiesznie mozna nazwac, utwardzał po swojemu ale o tym kiedy indziej.

- Sylvester
- Forumowicz
Nie wiem jak mam sie przywitac po tak dlugiej nieobecnosci..hej?:P Po przestoju i skupieniu na zyciu prywatnym wracam do warsztatowni. Reszta fotek jeszcze w tym roku xD

edit-up.
cos tam sie dzieje w dalszym ciągu w miare mozliwosci
motor uszczelniony, przod tył plus wałki, belka pospawana, w skrzyni zmienilem sprezyne pośrodkującą drążek, tenże również przełożyłem sobie ze skrzyni 4rki. Czekam na pompe paliwa, i kolejna dostawe pierdółek. See you soon 

edit-up.
cos tam sie dzieje w dalszym ciągu w miare mozliwosci

- Sylvester
- Forumowicz
- Sylvester
- Forumowicz
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4