Wczoraj zamontowałem Fiacikowi listwy boczne na błotnikach oraz znaczek "Licencja Fiat". Listwy znalazłem w częściach, które dostałem do Fiacika. Mały kroczek w przywracaniu Fiacika od oryginału
Serdecznie Ci gratuluję rocznika i koloru To teraz obaj szukamy pasa przedniego Dobrze, że już założyłeś listwy na błotniki. Te kierunki to nie jest moim zdaniem taki duży problem bo nawet ja, stary purysta rocznikowy zostawiłbym je. Czekam na zdjęcia środka. Chwal się nim wszędzie i głoś dobrą nowinę o PF 125p i dawaj nam na forum dużo zdjęć!
Red West_77 napisał(a):Fajny i ładniutki Twój fiacik. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Licencja FIAT troszkę za nisko zamontowana.
No z 2-3 cm wyżej powinna powędrowac ta licencja. Ale to pierdoły,auto jest super i nie mogę się doczekac, aż zobaczę je na żywo. Co do kierunków niezgodnych z rocznikiem to pewnie ktoś je zamontował ze względu na zamontowany hak, chyba był taki wymóg kiedyś.Ja bym je zostawił...
No to ma sens. Klasykowe dodałyby mu uroku jak w wersji skandynawskiej co nie zmienia faktu, że dziury po obecnych pozostaną do załatania a jak łatać to już całkowicie i do lakierowania.