PiotrBoguta napisał(a):Świetny fiacik, jak widać marzenia się spełniająkolejny kompan z Wielkopolski, jak padre mówi na KKN musisz zawitać
Mam do Ciebie rzut kamieniem, także możliwe, że się gdzieś zobaczymy i obejżę fiacika na żywo
bartek1705 napisał(a):PiotrBoguta napisał(a):Świetny fiacik, jak widać marzenia się spełniająkolejny kompan z Wielkopolski, jak padre mówi na KKN musisz zawitać
Mam do Ciebie rzut kamieniem, także możliwe, że się gdzieś zobaczymy i obejżę fiacika na żywo
W zeszłym roku (niestety jeszcze bez auta) na KKN nie stawiłem się tylko raz, tak byłem co spotkanie. Twojego fiacika widziałem na żywo
. Bardzo chętnie się spotkam jak tylko pogoda pozwoli na odzimowanie autka;). W Ostrowie jeszcze co najmniej 2-3 ładne egzemplarze jeżdzą
PiotrBoguta napisał(a):bartek1705 napisał(a):PiotrBoguta napisał(a):O, to nie wiedziałem :p co prawda mój kant jest aktualnie w trakcie prac remontowych i raczej nim nie podjadę na spotkanie, ale wymyślę coś innegoa są w osw jakieś klasyki ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość