DZAKLIK napisał(a):miałem malucha w białym macie, strasznie się dziad brudził, ale zaraz po malowaniu wyglądał bombowo. Malowałem go sam farba śnieżka super mal czy jakoś tak.Kupiłem go za 350zl i chciałem tanio uratować go przed złomowaniem.
tak wyglądał. sorki za zaśmiecanie tematu, ale może coś podpatrzysz i przemyślisz wybór koloru
Urwal nać, Malucha Śnieżką ??!!
@ragamuffinek
Co Twojego auta to jest to Twoje 125p i rób z nim co chcesz.
Są tu w większości ludzie którzy wolą oryginał ale są też tacy którzy robią auta w danym stylu.
Każdy ma jakąś wizję na swoje 125p i po co kogoś dołować ?
Ja idę do garażu patrzę tam stoi Fiat 125p, a dokładnie FSO Warszawa 125p

Ktoś ma jakiś swój pomysł na 125p i jeśli mu się podoba gleba to niech go kładzie na glebie,będzie low&slow czy jak to tam te magiki nazywają

Pamiętajcie że my nie wydajemy pieniędzy na te modyfikacje ,tylko On, jeśli chce robić z Fiata 125p amerykański krążownik to czemu nie ?
Kiedyś większość ludzi tłukła się Calibrami i Golfami (poczciwe auta i nic do nich nie mam) był German Style, teraz jest American Style i niech sobie robią psss,psss,psss i niech skaczą jak żaby i niech szorują sankami po asfalcie.
Jest to jakaś forma spełnienia marzeń

Nie znam się na tym glebingu itp.. mi by było głupio gdybym miał obniżony samochód i musiał uważać na każdym progu zwalniającym i nie przekraczać 60km/h bo się boję że coś urwę.
Niech większość poobniża swoje auta maksymalnie jak się da wtedy ja i mój Marian będziemy Was wyprzedzać na naszych polskich dziurawych drogach bo nie będzie strachu że się coś u mnie urwie