hrumek "75 ostatni klasyk
Re: hrumek "75 ostatni klasyk
jak zwał tak zwał, Fiat czy to klasyk, przejściówka czy MR, czy inna późniejsza maść , to dla "cywilów " jest Dużym Fiatem, 

- hrumek
Błagam, niech ktoś z szanownych modów wyłączy to coś, co powoduje że wpisanie frazy "k undel" zamienia ją z automatu na "miły piesek" 

-
bing17 - Forumowicz
bing17 napisał(a):Błagam, niech ktoś z szanownych modów wyłączy to coś, co powoduje że wpisanie frazy "k undel" zamienia ją z automatu na "miły piesek"
A to dalej dziala?
hrumek napisał(a):jak zwał tak zwał, Fiat czy to klasyk, przejściówka czy MR, czy inna późniejsza maść , to dla "cywilów " jest Dużym Fiatem,
No jo, calkowita masz Pan racje, jednak tu cywila nie uswiadczysz, sami zainteresowani tematyka wiec tylko dlatego staram sie do nazwewnictwa odnosic w sposob nalezyty

Ostatnio edytowano 5 mar 2014, o 21:13 przez BORYS, łącznie edytowano 1 raz
- BORYS
- Forumowicz
Przeczytaj swój ostatni post.
-
bing17 - Forumowicz
bing17 napisał(a):Przeczytaj swój ostatni post.
O co Ty mnie mlodziencze posadzasz? Ze nie zwracam uwagi na to co pisze?
Wiem co napisalem. Dlatego pytam czy ten automat o ktorym wspominasz jeszcze na forumie dziala.
EDIT :
Sprawdzilem na czacie i dziala

- BORYS
- Forumowicz
Hrumkowy fiat ostatnio trafił na panteon gwiazd. Więcej o nim piszą na forum niż o Dodzie w "Rewii". 

-
Red West_77 - Forumowicz

wioorek, www.fiat125p.pl
-
piotrwiewiora - HONOROWY CZŁONEK STOWARZYSZENIA KLUB 125P
piotrwiewiora napisał(a)::D a ja myślałem że "miły piesek" to taka wyrafinowana szydera.
W moim, powyzszym przypadku akurat tak bo za rozmowce mialem wyjatkowo obrazliwy okaz i nie chcialem niepotrzebnie podraznic

- BORYS
- Forumowicz
piotrwiewiora napisał(a)::D a ja myślałem że "miły piesek" to taka wyrafinowana szydera. RedWest, Twój fiat jest super.
Dzięki Piotrze za komplement ale do superowego to mu wiele brakuje. Zwykły pospolity kanciak i odbiegający od oryginału.

-
Red West_77 - Forumowicz
http://tablica.pl/oferta/fiat-125p-CID5 ... d5bf3e360a
Chwila słabości czy badanie rynku ?
Jeśli jakieś poważniejsze sprawy to nawet nie odpisuj,ale powiem Ci szczerze że nie mogłem się nadziwić że chcesz sprzedać swoje auto i żeby się upewnić sprawdziłem 22strony Twojego tematu,tam natrafiłem na zdjęcie Twojego Fiata który stoi z Fiatem Red West 77 wtedy już wiedziałem że to ten,szkoda.
Chwila słabości czy badanie rynku ?
Jeśli jakieś poważniejsze sprawy to nawet nie odpisuj,ale powiem Ci szczerze że nie mogłem się nadziwić że chcesz sprzedać swoje auto i żeby się upewnić sprawdziłem 22strony Twojego tematu,tam natrafiłem na zdjęcie Twojego Fiata który stoi z Fiatem Red West 77 wtedy już wiedziałem że to ten,szkoda.
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
-
Palec - Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p