125p '88 "Majonez"
Re: 125p '88 "Majonez"
Ciekawe jak będą pasowały do samochodu
Bo bywa z tym różnie.
Chociaż nie powiem, ostatni wydech z Brodnicy, jak montowałem to nawet nie kląłem za mocno bo dobrze pasował.

Chociaż nie powiem, ostatni wydech z Brodnicy, jak montowałem to nawet nie kląłem za mocno bo dobrze pasował.
Sprzęty:
'81 Polski Fiat 125p L79 WPT 1313 Edyszyn
'83 Polonez 1.5 L54
'91 Żul A11B
'99 Plusz 1.6GLI

forum fiata 125p fiat 125p fso 125p forum duży fiat
'81 Polski Fiat 125p L79 WPT 1313 Edyszyn
'83 Polonez 1.5 L54
'91 Żul A11B
'99 Plusz 1.6GLI

forum fiata 125p fiat 125p fso 125p forum duży fiat
-
Mlody_ndm - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: Zbiera złom
Sam jestem ciekaw. Myślałem, że w weekend zamontuję, ale nie dostałem od ręki wieszaków i uszczelki, dopiero na poniedziałek. Stary tłumik wisi na drutach
Za to sukcesywnie psikam WD-40 na śruby przy kolektorze. Może uda się nie pourywać.

-
dominiq - Forumowicz
Mlody_ndm napisał(a):Ciekawe jak będą pasowały do samochoduBo bywa z tym różnie.
ja mam wydech z Brodnicy Polonezowski i nie było problemu z założeniem.
STOP forumowym napinaczom
-
Lampart - Forumowicz
Lampart napisał(a):Mlody_ndm napisał(a):Ciekawe jak będą pasowały do samochoduBo bywa z tym różnie.
ja mam wydech z Brodnicy Polonezowski i nie było problemu z założeniem.
Ja mam z tyłu obydwa z Brodnicy , nie było problemu z montażem ale rurę rzemiosło. Po pewnym czasie na łączeniu z kolektorem zwyczajnie zaczęła puszczać. Zakitowałem to pastą do tłumików i było ok. Ale i tak zakładam dwururkę od 125p z silnikiem Poloneza, jest wygodniejsza bo nie zawadza o podłużnicę i takie tak:).
- Gadanie! Przegrałem, bo pan miał szczęście!
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
-
krol1313 - Forumowicz
Jak myślicie, da radę te drzwi uratować? Te wyglądają najgorzej. Myślałem nad wymiana poszyć (reszta drzwi jest zdrowa). Znalazłem na forum dwa tematy, w których były wymieniana poszycia, jednak było to dawno a użytkownicy już się nie udzielają. Nie ma info jak to zrobić a pewnie nie jest to łatwe. Rzeźbić czy wymienić wszystkie drzwi na nowe?

-
dominiq - Forumowicz
pogadaj z kolegą Pawełm On wymieniał u siebie wszystkie poszycia.Te Twoje to takie rzeźbienie w... zresztą wiesz rudego nie wypędzisz ....
STOP forumowym napinaczom
-
Lampart - Forumowicz