Canonman napisał(a):siema Petter,
Sesyjka malinowa
byłeś na prologu w Świdnicy?
Byłem na prologu, ale nie podczas przejazdu ekipy FSO. Trochę dłużej zeszło mi na ceremonii startu bo musiałem zrobić zdjęcia moich ziomali z Radomia

Canonman napisał(a):siema Petter,
Sesyjka malinowa
byłeś na prologu w Świdnicy?
Petter_1982 napisał(a):Zapraszam wszystkich serdecznie do obejrzenia zdjęć z ostatniego zamykającego sezon zlotu w Warszawie. Relacja mojego autorstwa urozmaicona zdjęciami prawie wszystkich samochodów biorących udział w tym wydarzeniu znajduje się tu: viewtopic.php?f=56&t=4173&start=40
Teraz, w ramach podziękowań moim kolegom Michałowi i Tomkowi, którzy nie są tu zarejestrowani, a zrobili mnóstwo wspaniałych zdjęć zapraszam na krótką historię mojego udziału w zlocie zorganizowanym przez zacne forum125p.
Przejazd toru w doborowym towarzystwie, błękit turecki F419 kontra brązowo złocisty L57 fot. Tomasz Kaliński
padre napisał(a):Jak dla mnie najlepszy MR na forum ( pomijając pas przedni o którym wspominałem kiedyś) Nie mogę się napatrzećTabakowy mój też niedługo będzie błyszczał, leci do malowania
ppfso napisał(a):Petter_1982 napisał(a):Zapraszam wszystkich serdecznie do obejrzenia zdjęć z ostatniego zamykającego sezon zlotu w Warszawie. Relacja mojego autorstwa urozmaicona zdjęciami prawie wszystkich samochodów biorących udział w tym wydarzeniu znajduje się tu: viewtopic.php?f=56&t=4173&start=40
Teraz, w ramach podziękowań moim kolegom Michałowi i Tomkowi, którzy nie są tu zarejestrowani, a zrobili mnóstwo wspaniałych zdjęć zapraszam na krótką historię mojego udziału w zlocie zorganizowanym przez zacne forum125p.
Przejazd toru w doborowym towarzystwie, błękit turecki F419 kontra brązowo złocisty L57 fot. Tomasz Kaliński
Gdzie ten błękit turecki F419?,bliżej mu raczej do f610
Tomek_k napisał(a):Gratulacje. Świetna historia, auto pięknie odrestaurowane. Ten kolor jest trudny przy wszelkich zaprawkach, malowaniach itp, o ile za dnia auto wygląda ok,o tyle w sztucznym świetle bardzo widać różnice. Mam kilka aut ale jadąc MR76 w takim jak Twój kolorze nigdy nie zostaję nie zauważony . W świecie tysiąca odcieni srebrnego i czarnego na naszych ulicach FIAT 125p w takim malowaniu to skarb.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość