Wielkopolski koral.....1978r
Re: Wielkopolski koral.....1978r
hmm trzeba było zrobić w jednolity kolor dwa włączniki albo czerwone albo pomarańczowe, a tak to jeden taki drugi taki.....
- Gadanie! Przegrałem, bo pan miał szczęście!
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
-
krol1313 - Forumowicz
Zdjęcie troche przejaskrawiło róznicę pomiedzy nimi, w realu są kolorostycznie bliżej siebie
Gdy znajdę kiedyś coś do kompletu to podmienię 

-
MarcinP - Członek Stowarzyszenia Klub125p
Noo francja elegancja
Muszę obadać, jak ładnie wiązki pociągłeś
P.S. Przykręciłeś ten tylny zderzak, który strzelił gdy się na nim oparłem?

P.S. Przykręciłeś ten tylny zderzak, który strzelił gdy się na nim oparłem?

-
Popielaty - Forumowicz
- Ranga: Pogromca mitów
Witam,
Poniżej kilka aktualnych fotek mojego fiata i innych pojazdów:D Zdjęcia były zrobione podczas parady pojazdów i wystawy " Na dwóch, trzech i czterech kołach", które odbyły się w ramach Gostynskiej Nocy Muzeów w dniu 18-05-2013. Organizatorzy: Muzeum w Gostyniu, Grupa Rekonstrukcji Historycznej "Komenda Główna Milicji Obywatelskiej 44/90" i portal http://www.gaso-gostyn.pl. Z tej okazji wszyscy okoliczni miłosnicy zabytkowej motoryzacji otwarli swe garaże i wyjechali sprzętem na ulice miasta. Przjechało ponad 10 aut
i blisko 40 jednośladów z mininej epoki. Między innymi zjawiły się: Fiat 125p, Fiat 126p, Syrena 104, Trabanty, Warturg, Nysa, Żuk, Audi, Gaz, Junaki, SHL-ki, WSK-i, WFM-ki, Komarki,Simson-ki,Panther,Ariel, Velorex, Jawy 

Poniżej kilka aktualnych fotek mojego fiata i innych pojazdów:D Zdjęcia były zrobione podczas parady pojazdów i wystawy " Na dwóch, trzech i czterech kołach", które odbyły się w ramach Gostynskiej Nocy Muzeów w dniu 18-05-2013. Organizatorzy: Muzeum w Gostyniu, Grupa Rekonstrukcji Historycznej "Komenda Główna Milicji Obywatelskiej 44/90" i portal http://www.gaso-gostyn.pl. Z tej okazji wszyscy okoliczni miłosnicy zabytkowej motoryzacji otwarli swe garaże i wyjechali sprzętem na ulice miasta. Przjechało ponad 10 aut

-
A to audi że tak napisze to z którego roku ?
Zabytek to jakiś Panie Marcinie był,czy przyjechały chłopaki B4 w Cabrio na lansa ?
Ogolnie bardzo ładne samochody i czekamy aż zaprosisz je na któryś ze zlotów do Warszawy , tylko bez Audi
Zabytek to jakiś Panie Marcinie był,czy przyjechały chłopaki B4 w Cabrio na lansa ?

Ogolnie bardzo ładne samochody i czekamy aż zaprosisz je na któryś ze zlotów do Warszawy , tylko bez Audi

125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
-
Palec - Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
Fajna imprezka. Ten fiat nie jest koralowy. On jest "MALINOWY" słodziutki.
Nawet Popiołek się załapał na pierwszy plan w Wartburgu 

-
Red West_77 - Forumowicz
Palec napisał(a):A to audi że tak napisze to z którego roku ?
Szefie Audi było bardzo solidne, piękna 80 z roku 1976. Postaram się wieczorem dodać fotkę!
-
Świetna impreza!
Fajni ludzie, fajne klasyki, zarąbiste motorki i Velorex do tego 
Artur, Ty to masz oko.
Wartburgiem podróżuje się bardzo wygodnie, nawet nie przeszkadza ta 3 cylindrowa pralka przed nogami
Audica była piękną wisienką na torcie, szkoda że przyjechała tak późno, bo bym ją trochę oblukał. Zauważyłem, że jest podobna do Fiata Mirafiori.
Poza tym, Marcin nie mogę wyjść z zachwytu nad niesamowitością lampek w komorze silnika. Doskonała sprawa! Szkoda, że FSO je wycofała....
P.S.

Artur, Ty to masz oko.

Audica była piękną wisienką na torcie, szkoda że przyjechała tak późno, bo bym ją trochę oblukał. Zauważyłem, że jest podobna do Fiata Mirafiori.
Poza tym, Marcin nie mogę wyjść z zachwytu nad niesamowitością lampek w komorze silnika. Doskonała sprawa! Szkoda, że FSO je wycofała....

P.S.

-
Popielaty - Forumowicz
jakieś foto bitte 

-
Red West_77 - Forumowicz
-
Popielaty - Forumowicz