narkee
PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 4:10 pm Temat postu: 125p JAMNIK KABRIO
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... ez,1707484
.
hammerek
PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 5:07 pm Temat postu:
a może pojedziemy do pana obejrzeć fiata?
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 10:55 am Temat postu:
Jestem za Smile
Trzeba się zebrać na kilka plastików ponieść wspólnie koszt paliwa i lecimy Smile
Tylko najpierw trzeba się skontaktować z właścicielem i poprosić o możliwość obejrzenia auta,a z racji tego że jesteśmy zakręceni na punkcie 125p to może się to uda Smile
Kto ma tam do niego najbliżej??
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 11:00 am Temat postu:
to chyba jakoś z 50 km na wschód od krakowa. ja bardzo chętnie bym to auto zobaczył. damy panu forumową naklejke i się ucieszy:)
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 11:09 am Temat postu:
Trzeba się do niego wybrać z tym że fajnie byłoby zdążyć przed zimą Smile
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 1:26 pm Temat postu:
ja moge w weekend jechać i zabrać 6 osób tylko niech koś umówi spotkanie bo tak na pałe jechać to bez sensu
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 1:32 pm Temat postu:
Najbliższe trzy weekendy mam zawalone a później jestem do dyspozycji.
.
mardom89
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 2:14 pm Temat postu:
tez bym sie z checia zabrał, ale rownież za jakis czas, bo poki co skonczyl mi sie budzet na takie wycieczki.
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 2:31 pm Temat postu:
to się mozemy wszyscy wybrać moim wanem. jak bedziemy jechać jak taksówkaż warszawski delikatnie muskajac pedał gazu to mysle że spali około 9 a jeżdząc po mojemu to tak 15 gazu w trasie to nie wyjdzie drogo podzieląc na 7 osób
.
mardom89
PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 2:35 pm Temat postu:
super Smile ja bym sie z checia wstepnie pisał tak jak Palec za jakies 3-4 tygodnie:) czyli jakos w połowie listopada. teraz troche zalatany jestem, bo i szkola znowu i jeszcze robota do tego dochodzi.
.
Palec
PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 10:00 am Temat postu:
Przeniosłem temat żeby był lepiej widoczny,mam nadzieję że znajdzie się jakiś kolega z Krakowa który podjedzie lub skontaktuje się z właścicielem i grzecznie poprosi o możliwość obejrzenia tego cuda ????
P.
.
hammerek
PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 10:06 am Temat postu:
chyba poprostu trzeba wyszukac kto z forum jest z krakowa lub okolic i poprosić imiennie czy nie skosczy do Pana
.
narkee
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 8:40 am Temat postu:
Szkoda ze ja tak daleko mieszkam..
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 1:36 pm Temat postu:
Dobra Panowie mówcie mi cudotwórco Smile
Mam nr do właściciele auta!!!!!!!!
Ba nawet jestem już z nim po rozmowie.
Z jego strony jest zgoda na to żebyśmy do niego zajrzeli i UWAGA !!!!!!!!!!!!!!
DOGADAŁEM SIĘ Z NIM NA TYLE ŻE NAS PRZEWIEZIE TYM CUDEM Smile !!!!!!!!!!!!
Ale jest oczywiście ukryty haczyk,jak chcemy zobaczyć auto to tylko w ta sobotę bo następna okazja dopiero na wiosnę!!!!!!
To jak kto z Warszawy chciałby się zabrać????
Ja się piszę na 100% ale przy założeniu że wyjeżdżamy stąd bardzo rano i wracamy do Warszawy na 16.00 bo mam tu coś pilnego do załatwienia.
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 1:49 pm Temat postu:
sie dogadam z żoną i też mogę spróbować.
to mozesz Panu oddać moją naklejkę forumową. jak ktoś jeszcze kiedys będzie go oglądał to będzie znak ze byliśmy u niego:)
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 2:30 pm Temat postu:
Nawet jeśli nie pojedziemy teraz to na wiosnę ruszamy na 100% Smile
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 2:44 pm Temat postu:
chetnie to by można się było gdzieś tam zaczepić na jeden dzień. a może zrobimy na wiosne wycieczkę na kilka fiatów do Pana... pewnie gęba mu się ucieszy:)
.
mardom89
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 3:14 pm Temat postu:
niestety w tę sobotę odpadam, ale na wiosne chetnie sie wybiore. Pomsł z eskapadą fiatami tez dobry.
.
hammerek
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 4:31 pm Temat postu:
panowie to wycieczke odkładamy na wiosne na fajniejszy dogodny termin z ładną pogodą. może majówka z fiatem cy cuś w tym stylu. może te swoje zgliszcza ogarne i możemy z wawy do krakowa wycieczkę zrobić na kilkanaście fiatów a później wybrać się np na wycieczkedo krakowa lub sandomierza tam jest fajna starówka.. co wy na to?
.
Palec
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 9:09 pm Temat postu:
Damy radę i na wiosnę Smile
.
pers
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 9:44 pm Temat postu:
jak do Krakowa to i ja na wiosnę zawitam jak będziecie jechali tego jamnika oglądać. Ciekawi mnie gdzie stoi teraz limuzyna 6 drzwiowa i czy żyje w ogóle Smile
.
Monterr07
PostWysłany: Czw Paź 27, 2011 8:20 pm Temat postu:
Jeżeli ten pan ma nadal Tarpana to proszę o zdjęcia Very Happy (zdjęcia Fiata oczywiście również Wink )
.
metal125p
PostWysłany: Pią Paź 28, 2011 10:40 am Temat postu:
Super sprawa może fiaty z Krosna dołączą do wyprawy Wink
.
Max
PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 1:22 pm Temat postu:
Proponuję odnowić temat wiosną, a może zjedziemy się tam naszymi 125kami jakąś większą ekipą? Wink
.
hammerek
PostWysłany: Sro Lis 09, 2011 12:28 pm Temat postu:
a tak sobie pomyślałem że jak pojedziemy do tego Pana z pod krakowa to możemy przy okazi zachaczyć o muzeum miejskie w krakowie bo stoi tam kilka fajnych egzemplarzy fiatów i polonezy
.
Mlody_ndm
PostWysłany: Pią Lis 11, 2011 4:10 pm Temat postu:
Dopiero przeczytałem.
Też się piszę na wiosnę Smile
.
Palec
PostWysłany: Wto Lis 15, 2011 12:16 pm Temat postu:
Do wiosny kawał czasu no i nie jest to bliżej określony termin,ale myślę że coś w okolicach kwietnia lub rzeczywiście maja żeby zrobić Fiatową majówkę.
Będę pilnował i pamiętał o temacie Smile
Na razie niektórzy z Nas muszą przeżyć zimowe rozstania z Fiatami Sad
P.
.
Macfly
PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 10:23 pm Temat postu:
Panowie jeśli koło wiosny to może i ja zawitam w końcu mieszkam w okolicach Krakowa Wink a z chęcią bym się takim jamniczkiem przewiózł Wink A maj miałbym zaje****ty prezent na Urodziny ;] . Jedyne co mnie na zdjęciach to że nikt temu jamnickowi nie zakupił nadkoli plastikowych Sad szkoda by było żeby go nie daj boże ruda chwyciła ;/może by zrobić mały prezencik na wiosnę panu właścicielowi ;> ?
.
MateuszCOMPANY
PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 10:50 pm Temat postu:
Macfly napisał:
Jedyne co mnie na zdjęciach to że nikt temu jamnickowi nie zakupił nadkoli plastikowych Sad szkoda by było żeby go nie daj boże ruda chwyciła ;/może by zrobić mały prezencik na wiosnę panu właścicielowi ;> ?
No jasne, wkońcu robi nim codziennie kilkaset kilometrów...
.
Macfly
PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 10:57 pm Temat postu:
Przezorny ubezpieczony Razz
.
fiacior
PostWysłany: Pon Lis 28, 2011 10:26 pm Temat postu:
Hmm, też bym się chętnie wybrał Smile Może jeszcze paru chłopaków z Wrocka lub okolic by też chciało, to w zależności od kasy, to albo jednym albo kilkoma fiaciorami byśmy zawitali. Pytanie tylko, czy właściciel tego jamnika przyżyje taki nalot fiaciorowców Razz
Tak propo jamników, swego czasu pamiętam jak w wakacje jeździłem do wujka, który mieszka przy zatoce Puckiej i jak przejeżdżaliśmy przez Rumie (woj Pomorskie) to na jednej ze stacji benzynowych stał jamnik w zamknietej wersji. Nie było mnie tam ładnych pare lat i z ciekawości mam pytanko czy orientuje się może ktoś, czy on dalej tam stoi?
.
Palec
PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 11:47 am Temat postu:
Przed Nami jeszcze cała zima ale jestem jak najbardziej za tym żebyśmy na wiosnę tam pojechali.
Tym bardziej że szykuje się długi weekend od 1 do 6 maja i wystarczy sobie wziąć 2 dni wolnego (2-4.05) i mamy 6 dni wolnego Smile
Zbierajcie fundusze to zrobimy grubą imprezę Smile
Co do tego z Rumi to fakt ,jeszcze jakieś 6 lat temu widziałem go w tamtych stronach,mój kolega chciał go kiedyś odkupić od właściciela,zaproponował 15tys no i został wyśmiany Smile
.
arnold
PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 8:51 pm Temat postu:
http://fiat125p.pl/index.php/289/to-jes ... ykonane-2/ Tak żeby coś wnieść Very Happy
.
pers
PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 1:20 pm Temat postu:
tymczasem polecam najnowsze wydanie Classicauto ,jest spory artykuł na temat tego Fiata Smile
125p JAMNIK KABRIO
• Strona 1 z 1
- IMPORT
- Forumowicz
- Ranga: Najmądrzejszy
Re: 125p JAMNIK KABRIO
Witam Panowie
Przepraszam, że odświeżam ten temat, ale czy ktoś ma kontakt albo wie kim jest użytkownik "lennny" który pisał długi komentarz pod artykułem Classic Auto?
Przepraszam, że odświeżam ten temat, ale czy ktoś ma kontakt albo wie kim jest użytkownik "lennny" który pisał długi komentarz pod artykułem Classic Auto?
- KGauto
- Forumowicz
Re: 125p JAMNIK KABRIO
Dałem mu znać na innym forum.
-
Paweł M-11 - Forumowicz
• Strona 1 z 1
Powrót do Historia, Fakty, Dane techniczne