Dobry wieczór. Mam następujący problem.
W moim DF 85, zegary okrągłe, nie działają kierunkowskazy, ale awaryjne się świecą normalnie.
Pająk działa i wraca po obrocie kierownicą.
Na zestawie wskaźników po wbiciu kierunków nic się nie zapala. Dodatkowo zamiast lampki świateł mijania pali się na zegarach lampka od drogowych. Po włączeniu drogowych lampka ta gaśnie a światła drogowe normalnie się włączają. Lampki od ręcznego, ssania, ładowania działają ok.
Co może robić problem? Jakieś zwarcie? Na zegarach? Na pająku?
Awaryjne działają, a kierunki nie
• Strona 1 z 1
Re: Awaryjne działają, a kierunki nie
Masa zegarów, do tego trzeba sprawdzić przerywacz kierunkowskazów.
Proponuje założyć od 126p elektroniczny.
Posprawdzać połączenia i ścieżki w nowych zegarach ( tam w kostkach nie ma filozofii dwie pasują jak w termometrze a trzecia na środku jest od kontrolek typu ogrzewania szyby, przeciwmgłowe).
Proponuje założyć od 126p elektroniczny.
Posprawdzać połączenia i ścieżki w nowych zegarach ( tam w kostkach nie ma filozofii dwie pasują jak w termometrze a trzecia na środku jest od kontrolek typu ogrzewania szyby, przeciwmgłowe).
- Gadanie! Przegrałem, bo pan miał szczęście!
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
- Szczęście? Szczęście trzeba umieć sobie zorganizować.
Poker jest sztuką oszustwa, przyjacielu. Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem - wygrał lepszy.
-

krol1313 - Forumowicz
Re: Awaryjne działają, a kierunki nie
Naprawione - przewód do przerywacza najwyraźniej niedomagał. po wymianie wszystko wróciło do porządku. Dziękuję
-

mikamateusz - Forumowicz
• Strona 1 z 1