Piknik rodzinny Bielsk Podlaski - 29.06
• Strona 1 z 1
Piknik rodzinny Bielsk Podlaski - 29.06
W najbliższą Niedzielę Ksiądz Proboszcz w Parafii Najświętszej Opatrzności Bożej w Bielsku Podlaskim organizuje piknik rodzinny na który serdecznie zaprasza posiadaczy zabytkowych samochodów. Jak będzie ktoś zainteresowany to zapraszam po szczegółowe informacje 

Ostatnio edytowano 23 cze 2014, o 20:22 przez Marcin125p, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Nazwyanie wątku tytułem "Witam" gwarantuje szczególnie niską liczbę odsłon :P
Powód: Nazwyanie wątku tytułem "Witam" gwarantuje szczególnie niską liczbę odsłon :P
- bartus5031
- Forumowicz
Re: Piknik rodzinny Bielsk Podlaski - 29.06
I nie miejsce na reklamowanie imprez o charakterze religijnym . Jest to forum techniczne o 125p , gdyby ktoś zapomniał .
Na pytania techniczne dotyczące 125p odpowiadam wyłącznie na forum .
-
bruns - Forumowicz
Re: Piknik rodzinny Bielsk Podlaski - 29.06
Jeśli piknik ma charakter religijny to masz rację.
Bruns, wyluzuj. Ja nie przepadam za klerem, ale to nie znaczy że nie można napisać na forum że przy kościele jest jakaś impreza. Ksiądz też człowiek, może po prostu lubi stare auta. Na FSOAK jest ksiądz - Benio - co Fiatem jeździ(ł).
EOT!
Bruns, wyluzuj. Ja nie przepadam za klerem, ale to nie znaczy że nie można napisać na forum że przy kościele jest jakaś impreza. Ksiądz też człowiek, może po prostu lubi stare auta. Na FSOAK jest ksiądz - Benio - co Fiatem jeździ(ł).
EOT!
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva

forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
-
Marcin125p - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: ORMO
• Strona 1 z 1