Witaj ! Anonimowy

Zdjęcia na fototapety

Zdjęcia na fototapety

Postprzez javorus » 12 cze 2017, o 10:58

Siema
Po części z moim zainteresowaniem do dawnej motoryzacji otwieram w Białej Podlaskiej hotel i bar o wystroju w tematyce starej polskiej motoryzacji w związku z czym poszukuje ciekawych i dobrej jakości zdjęć polskich aut i motocykli na fototapety do sali barowej oraz każdego pokoju hotelowego (fiaty, syrenki, warszawy, polonezy a także stare polskie motocykle) Jeżeli ktoś takie posiada i chciałby pomóc to będę wdzięczny i na każdej fotografii mogę dopisać nazwisko autora, a nawet jak ktoś będzie przejazdem to zawsze jakiś obiadek lub nocleg postawię :)
javorus
Forumowicz

Re: Zdjęcia na fototapety

Postprzez Anatol 125p » 21 cze 2017, o 19:40

"to będę wdzięczny i na każdej fotografii mogę dopisać nazwisko autora"

...lub zwyczajnie nabyć prawa, czyli zapłacić autorowi wg stawek obowiązujących.
Obrazek
Anatol 125p
Członek Stowarzyszenia Klub125p

Re: Zdjęcia na fototapety

Postprzez labik » 22 gru 2017, o 00:08

Chętnie podeślę Ci za darmo zdjecia mojego fiata.
Wygląda jak ja tu viewtopic.php?f=3&t=4567&start=380#p118687
Dodatkowo mam kilka a dokładnie 5 polonezów caro PLUS. Robi się też maluch z końcówki produkcji. Stary nie zrobiony jeszcze 125p i maluszek 126p też się znajdą.
W jakiej rozdzielczości mają być te zdjęcia?
Fiat 125p - Każdy chce go mieć, wielu może go nabyć, nie wielu ma takiego jakiego chce, garstka może się nimi cieszyć ... kochają go tacy jak ja.
Obrazek
labik
Forumowicz

Powrót do GRAFIKA