Kto ma jakieś pozytywne doświadczenia z różnymi środkami, zarówno drogimi jak i tanimi które urywają cztery litery może się podzielić. Najlepiej gdy linki byłyby dawane bezpośrednio do stron producenta, a nie ofert sklepów (z wyjątkiem gdy nigdzie indziej tego nie ma, lub sklep daje okazyjne ceny i jest sprawdzony). Proszę też nie dawać adresów konkretnych aukcji na Alledrogo ponieważ wygasają, lepiej dać link do rekordów wyszukiwarki.
No i proszę o konkrety, recenzje i wrażenia z użycia, i nie prowadzenie rozdmuchanych dyskusji.
Karoseria- piany aktywne, szampony i woski.
• Strona 1 z 1
-
arnold - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: Król Spamu!
Re: Karoseria- szampony i woski.
PROSZE BARDZO. środki tanie i dobre. Do mycia silników i usuwania oleju używałem środka special green. są to koncentraty wiec cena atrakcyjna a jakość naprawdę dobra inne środki też są bardzo fajne jak alux i do tapicerki materiałowej texwash widziałem, że środki do skór też mają jeszcze nie próbowałem. Sadząc po wrażeniach z używania innych środków tej firmy na środek do skóry też bym się skusił http://tenzi.pl/pol/pages/home
Bo najlepszy fiat to duży fiat
- hammerek
- Forumowicz
Re: Karoseria- piany aktywne, szampony i woski.
Ja ze swojej strony polecam produkty Sonaxa.
Nie jest to profi car detailing ale są idealne jak na swoją cenę.
Nie jest to profi car detailing ale są idealne jak na swoją cenę.
-
piatka - Forumowicz
z Czystym sumieniem moge polecić wszytskie produky Meguiars, od szmponow po woski likwidujące rysy.
http://www.tuning-design.pl/index.php?o ... Itemid=109
Chyba najtańszy dystrybutor tych środków w PL
http://www.tuning-design.pl/index.php?o ... Itemid=109
Chyba najtańszy dystrybutor tych środków w PL
Gdyby Bóg popierał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach
-
horse - Forumowicz
-
AutoSzyHa - Forumowicz
Polecam osobiscie kosmetyki z AUTOLANDU.
W przeciwienstwie do firmy PLAK maja wg mnie lepsza jakosc np kosmetyków do deski rozdzielczej , opon , i plastikóW (nie schodzi tak szybko) , szampon aktywny + wosk polecam
W przeciwienstwie do firmy PLAK maja wg mnie lepsza jakosc np kosmetyków do deski rozdzielczej , opon , i plastikóW (nie schodzi tak szybko) , szampon aktywny + wosk polecam
-
Wujo - Forumowicz
Re: Karoseria- szampony i woski.
hammerek napisał(a):PROSZE BARDZO. środki tanie i dobre. Do mycia silników i usuwania oleju używałem środka special green. są to koncentraty wiec cena atrakcyjna a jakość naprawdę dobra inne środki też są bardzo fajne jak alux i do tapicerki materiałowej texwash widziałem, że środki do skór też mają jeszcze nie próbowałem. Sadząc po wrażeniach z używania innych środków tej firmy na środek do skóry też bym się skusił http://tenzi.pl/pol/pages/home
Na TENZI uwaga!!!
Nieodpowiednio rozcieńczony zmywa lakier...
-
SCREE - Forumowicz
Bo Tenzi to używa się w profesjonalnych myjniach a nie w przydomowym garażu !! I tak jak kolega napisał złe rozcieńczenie grozi uszkodzeniem lakieru lub skóry na rękach !! Pracuje w tym temacie i z tymi produktami 

-
bleki - Forumowicz
Jak sie stosuje według instrukcji to nic sie nie dzieje:) ja nigdy nie narzekałem uważam ze środek za te pieniądze zacny. I jak jest lakier badziewny to może i spłynie. Ja stosując do mycia silników i nadwozi w ciężkim sprzęcie nigdy nie miałem zastrzeżeń. Później zacząłem używać w osobówkach i było ok. a tez stosuje to w warunkach domowych. Trzeba pamiętać żeby zawsze dobrze wszystko zmyc
Bo najlepszy fiat to duży fiat
- hammerek
- Forumowicz
• Strona 1 z 1