Kto ma jakieś pozytywne doświadczenia z różnymi środkami, zarówno drogimi jak i tanimi które urywają cztery litery może się podzielić. Najlepiej gdy linki byłyby dawane bezpośrednio do stron producenta, a nie ofert sklepów (z wyjątkiem gdy nigdzie indziej tego nie ma, lub sklep daje okazyjne ceny i jest sprawdzony). Proszę też nie dawać adresów konkretnych aukcji na Alledrogo ponieważ wygasają, lepiej dać link do rekordów wyszukiwarki.
No i proszę o konkrety, recenzje i wrażenia z użycia, i nie prowadzenie rozdmuchanych dyskusji.
Chromy- pasty polerskie, czyściki.
• Strona 1 z 1
-
arnold - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
- Ranga: Król Spamu!
Re: Chromy- pasty polerskie, czyściki.
Polecam pastę Automax

Co ciekawe jest przeznaczona do polerowania lakierów, ale idealnie wypolerowałem nią gaźnik, wszystkie chromy dookoła szyb, a także klamki i armaturę w domu

Co ciekawe jest przeznaczona do polerowania lakierów, ale idealnie wypolerowałem nią gaźnik, wszystkie chromy dookoła szyb, a także klamki i armaturę w domu

-
Popielaty - Forumowicz
- Ranga: Pogromca mitów
A ja to:

Fiata gdzie trzeba czyści. Chałupę też. I nie ma się po tym rączek zrytych tak, jak po pastach polerskich
A, i niezbyt to kosztowne, puszka koło 30 złych, a na wyczyszczenie zderzaka wystarczył mi kłaczek wielkości 2/3 kciuka. O

Fiata gdzie trzeba czyści. Chałupę też. I nie ma się po tym rączek zrytych tak, jak po pastach polerskich

A, i niezbyt to kosztowne, puszka koło 30 złych, a na wyczyszczenie zderzaka wystarczył mi kłaczek wielkości 2/3 kciuka. O

1974 Polski Fiat 125p 1500
Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
-
kicia - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
Ja polecam coś lepszego od pasty AUTOMAX, jest to pasta AUTOSOL, niemiecka pasta która czyni cuda ( dosłownie), nie trzeba dużo trzeć i długo. U mnie kosztuje za tubkę około 15zł, a starcza na zrobienie chromów i aluminiowych niektórych części w Fiacie na 2 razy. 

- Kanciasty
- Forumowicz
• Strona 1 z 1