Canaveral napisał(a):jaką on ma historie? jakiś młody tiuner go robił?? przód stoi za nisko... popatrz na foty z przeszłości... PNy dupskiem stoją niżej, dziobek jest wyżej. odwrotnie do tego tu sportinga

ale pomyślności

Widzę, że lubisz "polskie piekiełko".
Co do historii, to jest ona prosta jak budowa cepa.
Człowiek kupił Poloneza w idealnym stanie jako bazę do budowy repliki Poloneza 2000. Auto miało być wizytówką jego dodatkowej działalności.
Włożył w to masę kasy, jeszcze więcej czasu. Plany się zmieniły i tym oto sposobem ja stałem się szczęśliwym posiadaczem bazy do budowy jednego z wymażonych autek.
Co do "młodego tiunera" jak to piszesz.
Pozwoliłem sobie spojrzeć ile masz lat w profilu. Zapewniam Ciebie iż poprzedni właściciel ma więcej przejchanych kilometrów na OS-ach rajdowych niż Ty zdążyłeś przejechać do tej pory samochodem. I nie mam zamiaru w tym momencie Ciebie obrażać. Stwierdzam fakt. Dodatkowo odbierając Poloneza widziałem efekty pracy jego mechaników - też nie należą do najmłodszych - którzy robią naprawdę niezłą robotę przy pozostałych autach.
Mimo iż trochę lat już żyję, to chyba pierwszy raz się zdziwiłem tak pozytywnie.
Wiem że poprzedni właściciel miał wiele ofert z wyższą ceną niż podał mi na samym początku. Mimo to nie wycofał się z uzgodnień. A nawet odbierająć auto zobaczyłem budę wyposażoną w szyby z poliwenglanu, dwa kubły i rzeczy które zgromadził zapakowane do samochodu.
To niespotykane w naszym kraju, a tym bardziej wśród środowiska rajdowego.
Co do tego jak siedzi buda. Z zawiasem nic nie było robione, oprócz faktu że prosiłem abym go jakoś zmontować abym wiechał na lawetę.
Tyle na ten temat. Nie zamierzam się kłócić, ale takich tekstów nie mogę pozostawić bez komentarza.
Za pomyslność dziękuję, bo to trudny i czasochłonny projekt. Przyda się.
Pozdrawiam
Michał