No teraz widzę to o czym mówiłeś Podoba mi rejestracja- RARYTAS, cała jest rarytasem, widzę ze nie możesz poprzestać na jednym klasyku. Cóż trzeba Ci tylko życzyć wytrwałości w odbudowie, dorzuć proszę jeszcze jakieś fotki. Pozdrawiam
Polski Fiat 125p 72r. Polski Fiat 125p PICKUP 85r. Pełny przebieg renowacji aut pod adresem: http://www.yellowbahama125p.pl
Hej Piotr. Jesli potrzymasz ją u siebie to przy okazji odbioru swojego fiata od lakiernika wdepnę do Ciebie i obejrze to cudeńko on live. Nie chwaliłeś się, ze Varsovia posiada oryginalne blachy z lat 60-tych. Co to za powiat? Fajniutka. Kiedy zabierasz się za renowacyję?
Ostatnio edytowano 20 lis 2012, o 18:06 przez Red West_77, łącznie edytowano 1 raz
Rocznik 1971, auto od 30 lat stało w garażu w mojej miejscowości w Wołowie, aby go z niego wyciągnąć musiałem ściąć drzewo, odsypać gruz, trwało to ponad 2 godziny. Przebieg 70 tyś. Cała do remontu. Blacharka na moje oko nie jest tak zła.
Ponętnie wygląda. Uważaj co by Fiacik nie zbałamucił zbytnio tej hojnie obdarzonej kobitki. Kawałek dupci ma. Fest kobita jest. Jak widzę te kultowe tablice to wymiękam. Będziesz miał na zloty. He he
Koło mnie 2 wjazdy dalej stała taka Warszwa.Sąsiad nie raczył mnie o tym powiadomic że chce to sprzedac.Stan budy o wiele wiele lepszy niż Twój tylko coś z głowicą było.Poszła za3000PLN.Myślalem ze mnie cholera strzeli...
Raz trafi się tanio, a innym razem drożej. Ja wiem że nieco przepłaciłem, ale po pierwsze na miejscu, po drugie podłoga zdrowa, po trzecie za ten przedział cenowy w każdej warszawie jest tyle samo pracy, z małą różnicą na detale.