Nie mogłem być z Wami...mój Fiacior stoi pod kocem,ale wstążkę czarną na tydzień ma...Piotrek 3 maj się tam u góry...obserwuj nas i pomagaj nam z tym wszystkim,ze smarem,z płaską 10 pod maską...wierzę,że mimo wszystko jest tam Ci lepiej...dołączymy kiedyś do Ciebie...
Szerokości i uważaj bo coś musi być za zakrętem...
http://www.fotosik.pl/zdjecie/237da1aa38b6a609
Odszedł Piotr Wiewióra ( Wioorek )
Re: Odszedł Piotr Wiewióra ( Wioorek )
FSO to nie marka,to styl życia... 

-
Modlina125p - Forumowicz
Szanowni Panstwo, kolezanki i koledzy,
W imieniu Piotra, jego zony oraz ich rodzicow, chcialem Wam bardzo, ale to bardzo podziekowac za wszystko co zrobiliscie, za to ze bez zastanowienia wybudziliscie swoje pojazdy ze snu zimowego i udaliscie sie do Piotrkowa Trybunalskiego by oddac hold naszemu drogiemu Przyjacielowi. Pozegnalismy go w nalezyty sposob i jestem pewny ze sam Piotrek dokladnie tak by chcial zeby to wygladalo mimo iz w swojej skromnosci nie smial by o to nawet poprosic, szpaler dwudziestu Fiatow 125p wygladal wczoraj w tym miejscu bardzo wzruszajaco.
Mama Piotrka powiedziala po salwie honorowej ze on nas napewno uslyszal.
Chcielismy tez goraco podziekowac za ilosc odslon, wszystkie wpisy w tym temacie, za cieple slowa, za wsparcie.
Rodzina Piotrka czyta ten temat i bardzo podbudowujace dla nich jest ze widza jak wazna postacia Wioorek byl i ile ludzi jego tak bardzo lubilo oraz szanowalo.
Za wszystko to, uprzejmie dziekujemy!
Ja jeszcze chcialbym dodac cos tak bardzo od siebie, dziekuje kazdemu z osobna i wszystkim razem, tym ktorzy przyjechali na ceremonie pogrzebowa - za piekne zorganizowanie sie oraz za to ze jestecie tak zajebistymi ludzmi. To co zrobiliscie i jak sie zachowaliscie spowodowalo zachwianie moich rewolucyjnych teorii na temat tego jacy sa ludzie, w tym miejscu musze przyznac Wam racje - to ludzie sa najwazniejsi, nie samochody.
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!
W imieniu Piotra, jego zony oraz ich rodzicow, chcialem Wam bardzo, ale to bardzo podziekowac za wszystko co zrobiliscie, za to ze bez zastanowienia wybudziliscie swoje pojazdy ze snu zimowego i udaliscie sie do Piotrkowa Trybunalskiego by oddac hold naszemu drogiemu Przyjacielowi. Pozegnalismy go w nalezyty sposob i jestem pewny ze sam Piotrek dokladnie tak by chcial zeby to wygladalo mimo iz w swojej skromnosci nie smial by o to nawet poprosic, szpaler dwudziestu Fiatow 125p wygladal wczoraj w tym miejscu bardzo wzruszajaco.
Mama Piotrka powiedziala po salwie honorowej ze on nas napewno uslyszal.
Chcielismy tez goraco podziekowac za ilosc odslon, wszystkie wpisy w tym temacie, za cieple slowa, za wsparcie.
Rodzina Piotrka czyta ten temat i bardzo podbudowujace dla nich jest ze widza jak wazna postacia Wioorek byl i ile ludzi jego tak bardzo lubilo oraz szanowalo.
Za wszystko to, uprzejmie dziekujemy!
Ja jeszcze chcialbym dodac cos tak bardzo od siebie, dziekuje kazdemu z osobna i wszystkim razem, tym ktorzy przyjechali na ceremonie pogrzebowa - za piekne zorganizowanie sie oraz za to ze jestecie tak zajebistymi ludzmi. To co zrobiliscie i jak sie zachowaliscie spowodowalo zachwianie moich rewolucyjnych teorii na temat tego jacy sa ludzie, w tym miejscu musze przyznac Wam racje - to ludzie sa najwazniejsi, nie samochody.
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!
- BORYS
- Forumowicz
Ja bardzo od siebie też chciałabym coś dodać.
Borys - to, że udało się tak pożegnać Piotrka, to Twoja ogromna zasługa. Byłeś najlepszym przyjacielem do samego końca. I będziesz nadal, chociaż Piotrka już z nami nie ma.
I mam taką myśl jeszcze, że Piotrek był tak niesamowitym człowiekiem, nie tylko jako autorytet w kwestiach historii 125p, ale po prostu jako chłopak, którego nie dało się nie lubić, również dzięki wsparciu najbliższych. Życzliwość i ciepło, jakie nam okazali w tych bardzo trudnych chwilach - tylko dlatego, że dzielimy pasję Piotrka - zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję za to.
Borys - to, że udało się tak pożegnać Piotrka, to Twoja ogromna zasługa. Byłeś najlepszym przyjacielem do samego końca. I będziesz nadal, chociaż Piotrka już z nami nie ma.
I mam taką myśl jeszcze, że Piotrek był tak niesamowitym człowiekiem, nie tylko jako autorytet w kwestiach historii 125p, ale po prostu jako chłopak, którego nie dało się nie lubić, również dzięki wsparciu najbliższych. Życzliwość i ciepło, jakie nam okazali w tych bardzo trudnych chwilach - tylko dlatego, że dzielimy pasję Piotrka - zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję za to.
1974 Polski Fiat 125p 1500
Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
-
kicia - Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
W tym roku przypada pierwsza rocznica śmierci Piotrka z tego tytułu wszystkich którzy zechcieli by odwiedzić jego grób zapraszam 30.11.2016 na wspólny wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego, wszystkie konkrety podam Wam 25-26.11 na razie wysyłam tylko ogólną informację, wiem że będzie zamówiona msza za Piotra,postaram się za pomocą Borysa dowiedzieć wszystkich szczegółów i dam Wam znać.
Czy Fiatem czy dupowozem to chyba nie ma różnicy,oczywiście gdyby pogoda pozwoliła to pojadę Fiatem.
Czy Fiatem czy dupowozem to chyba nie ma różnicy,oczywiście gdyby pogoda pozwoliła to pojadę Fiatem.
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
-
Palec - Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
Palec napisał(a):W tym roku przypada pierwsza rocznica śmierci Piotrka z tego tytułu wszystkich którzy zechcieli by odwiedzić jego grób zapraszam 30.11.2016 na wspólny wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego, wszystkie konkrety podam Wam 25-26.11 na razie wysyłam tylko ogólną informację, wiem że będzie zamówiona msza za Piotra,postaram się za pomocą Borysa dowiedzieć wszystkich szczegółów i dam Wam znać.
Mamy już 28 listopada...
Kolekcja : "Pojazdy MILICJI OBYWATELSKIEJ 1944-1990"
POLSKI FIAT 125p 1300 MILICJA
FSO 125p KOMBI MILICJA
MZ ES250/2 TROPHY MILICJA
MZ TS250/1 MILICJA
MZ ETZ 250 MILICJA
MZ ETZ 251e MILICJA
FSO 125 POGOTOWIE RATUNKOWE
POLSKI FIAT 125p 1300 MILICJA
FSO 125p KOMBI MILICJA
MZ ES250/2 TROPHY MILICJA
MZ TS250/1 MILICJA
MZ ETZ 250 MILICJA
MZ ETZ 251e MILICJA
FSO 125 POGOTOWIE RATUNKOWE
- PABLO
- Forumowicz
Przepraszam za niesotrzymanie terminu , zapraszam tu
viewtopic.php?f=70&t=8089

125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
-
Palec - Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
Powrót do Ogłoszenia parafialne !! WAŻNE !!