Witaj ! Anonimowy

Odszedł Piotr Wiewióra ( Wioorek )

Re: Odszedł Piotr Wiewióra ( Wioorek )

Postprzez Modlina125p » 9 gru 2015, o 15:51

Nie mogłem być z Wami...mój Fiacior stoi pod kocem,ale wstążkę czarną na tydzień ma...Piotrek 3 maj się tam u góry...obserwuj nas i pomagaj nam z tym wszystkim,ze smarem,z płaską 10 pod maską...wierzę,że mimo wszystko jest tam Ci lepiej...dołączymy kiedyś do Ciebie...

Szerokości i uważaj bo coś musi być za zakrętem...

http://www.fotosik.pl/zdjecie/237da1aa38b6a609
FSO to nie marka,to styl życia... :-)
Modlina125p
Forumowicz

Postprzez BORYS » 9 gru 2015, o 19:20

Szanowni Panstwo, kolezanki i koledzy,

W imieniu Piotra, jego zony oraz ich rodzicow, chcialem Wam bardzo, ale to bardzo podziekowac za wszystko co zrobiliscie, za to ze bez zastanowienia wybudziliscie swoje pojazdy ze snu zimowego i udaliscie sie do Piotrkowa Trybunalskiego by oddac hold naszemu drogiemu Przyjacielowi. Pozegnalismy go w nalezyty sposob i jestem pewny ze sam Piotrek dokladnie tak by chcial zeby to wygladalo mimo iz w swojej skromnosci nie smial by o to nawet poprosic, szpaler dwudziestu Fiatow 125p wygladal wczoraj w tym miejscu bardzo wzruszajaco.

Mama Piotrka powiedziala po salwie honorowej ze on nas napewno uslyszal.

Chcielismy tez goraco podziekowac za ilosc odslon, wszystkie wpisy w tym temacie, za cieple slowa, za wsparcie.
Rodzina Piotrka czyta ten temat i bardzo podbudowujace dla nich jest ze widza jak wazna postacia Wioorek byl i ile ludzi jego tak bardzo lubilo oraz szanowalo.

Za wszystko to, uprzejmie dziekujemy!

Ja jeszcze chcialbym dodac cos tak bardzo od siebie, dziekuje kazdemu z osobna i wszystkim razem, tym ktorzy przyjechali na ceremonie pogrzebowa - za piekne zorganizowanie sie oraz za to ze jestecie tak zajebistymi ludzmi. To co zrobiliscie i jak sie zachowaliscie spowodowalo zachwianie moich rewolucyjnych teorii na temat tego jacy sa ludzie, w tym miejscu musze przyznac Wam racje - to ludzie sa najwazniejsi, nie samochody.

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!
BORYS
Forumowicz

Postprzez kicia » 9 gru 2015, o 23:11

Ja bardzo od siebie też chciałabym coś dodać.

Borys - to, że udało się tak pożegnać Piotrka, to Twoja ogromna zasługa. Byłeś najlepszym przyjacielem do samego końca. I będziesz nadal, chociaż Piotrka już z nami nie ma.

I mam taką myśl jeszcze, że Piotrek był tak niesamowitym człowiekiem, nie tylko jako autorytet w kwestiach historii 125p, ale po prostu jako chłopak, którego nie dało się nie lubić, również dzięki wsparciu najbliższych. Życzliwość i ciepło, jakie nam okazali w tych bardzo trudnych chwilach - tylko dlatego, że dzielimy pasję Piotrka - zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję za to.
1974 Polski Fiat 125p 1500

Ex:
1989 Polonez 1.5 już nie Srebrzysty viewtopic.php?f=64&t=5731
1990 Polonez 1.5 Alize

forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
kicia
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Postprzez Palec » 16 lis 2016, o 08:12

W tym roku przypada pierwsza rocznica śmierci Piotrka z tego tytułu wszystkich którzy zechcieli by odwiedzić jego grób zapraszam 30.11.2016 na wspólny wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego, wszystkie konkrety podam Wam 25-26.11 na razie wysyłam tylko ogólną informację, wiem że będzie zamówiona msza za Piotra,postaram się za pomocą Borysa dowiedzieć wszystkich szczegółów i dam Wam znać.
Czy Fiatem czy dupowozem to chyba nie ma różnicy,oczywiście gdyby pogoda pozwoliła to pojadę Fiatem.
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
Palec
Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Postprzez PABLO » 28 lis 2016, o 12:23

Palec napisał(a):W tym roku przypada pierwsza rocznica śmierci Piotrka z tego tytułu wszystkich którzy zechcieli by odwiedzić jego grób zapraszam 30.11.2016 na wspólny wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego, wszystkie konkrety podam Wam 25-26.11 na razie wysyłam tylko ogólną informację, wiem że będzie zamówiona msza za Piotra,postaram się za pomocą Borysa dowiedzieć wszystkich szczegółów i dam Wam znać.
Czy Fiatem czy dupowozem to chyba nie ma różnicy,oczywiście gdyby pogoda pozwoliła to pojadę Fiatem.

Mamy już 28 listopada...
Kolekcja : "Pojazdy MILICJI OBYWATELSKIEJ 1944-1990"
POLSKI FIAT 125p 1300 MILICJA
FSO 125p KOMBI MILICJA
MZ ES250/2 TROPHY MILICJA
MZ TS250/1 MILICJA
MZ ETZ 250 MILICJA
MZ ETZ 251e MILICJA
FSO 125 POGOTOWIE RATUNKOWE
PABLO
Forumowicz

Postprzez Palec » 29 lis 2016, o 09:32

Przepraszam za niesotrzymanie terminu , zapraszam tu :arrow: viewtopic.php?f=70&t=8089
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
Palec
Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Poprzednia strona

Powrót do Ogłoszenia parafialne !! WAŻNE !!