Witaj ! Anonimowy

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ;)

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ;)

Postprzez Palec » 19 sty 2018, o 11:06

Witam Was serdecznie,

Jestem z Wami od 2010r z tego co pamiętam to chyba zarejestrowałem się w maju jeszcze na forum dl.pl, gdzie czując silną potrzebę posiadania 125p oraz chcąc dołączyć do grupy pozytywnie zakręconych użytkowników,posiadaczy i miłośników poczciwego Fiata 125p na dobre zacząłem starać się dla idei stworzenia czegoś więcej niż to co zastałem na w/w forum.
Dzięki dostrzeżeniu moich starań przez Jastrzębia i wciągnięciu mnie na listę Moderatorów a następnie Administratorów mogłem przyczynić się do rozwoju naszego forum a następnie Klubu.

Dzięki temu że był tam Jastrząb, Arnold, Wujo, Popielaty, Marcin125p oraz MateuszCompany (jeśli o kimś bym zapomniał to przepraszam) było mi łatwiej dążyć do założonego celu,a tym celem było stworzenie miejsca gdzie Fiat125p będzie chwalony,wielbiony i gdzie będzie można poczytać o nim setki ciekawostek.
Dzięki tamtej ekipie i naszej determinacji po wielu miesiącach udało się przenieść nas pod obecny adres forum125p.pl .

Dzięki zaangażowaniu się kilkunastu osób(Założycieli Stowarzyszeniu Miłośników Fiata 125p oraz osób wspierających tę inicjatywę) a także dalszej walce o lepsze jutro i dążeniu do coraz lepszej jakości i zasięgu forum125p stało się w styczniu 2014r Stowarzyszeniem Miłośników Fiata 125p w skrócie Klubem 125p.
Dzięki temu możemy w chwili obecnej działać jako oficjalna grupa Miłośników Fiata 125p :)
Ostatnie 8 lat to dla mnie wiele pozytywnych wspomnień i to dzięki Wam za które bardzo dziękuję.
To tak w wielkim skrócie,ale do meritum.

Po wielu miesiącach (tak miesiącach) zastanawiania się nad moją aktualną rolą w Stowarzyszeniu Miłośników Fiata 125p przyszedł w końcu ten czas w którym mogę z pełną odpowiedzialnością poinformować Was o swojej decyzji...

Chciałbym zrezygnować z pełnienia funkcji Prezesa Zarządu w Stowarzyszeniu Miłośników Fiata 125p.
Powód mojej rezygnacji to chęć dania możliwości innym którzy będą chcieli się zaangażować,poświęcić i działać.,a także zwykły brak czasu,a nie chcę być "papierowym Prezesem".
Najlepszym przykładem braku czasu jest ten post który chciałem napisać od grudnia 2017r

Prezes Klubu 125p powinien być odpowiedzialny,uczciwy,cieszyć się naszym zaufaniem oraz mieć czas który może poświęcić na sprawy Stowarzyszenia stąd też moja decyzja która jest bardzo dogłębnie przemyślana, przeanalizowana i ostateczna.

W maju 2018r powinniśmy zrobić Otwarcie Sezonu nad którym pracuje Mlody_ndm,myślę że to będzie dobra okazja na to żeby zrobić zebranie oraz wybór nowego Prezesa Klubu.
Zgodnie ze statutem Stowarzyszenia Miłośników Fiata 125p wybory Zarządu odbywają się co 2 lata więc teraz jest na to idealny moment.
Nie ukrywam że chciałem Wam dać znać wcześniej o tej decyzji niż na w/w zebraniu ponieważ mamy czas na zastanowienie się nad tym kto by chciał kandydować do pełnienia tej funkcji oraz spokojne przemyślenie kandydatur.
Kandydatury proszę przedstawiać w nowym temacie który zaraz się pojawi w Strefie Klubowicza , gdyż naturalne jest to że przewodzić Klubowi powinien ktoś kto jest klubowiczem.
Każdy odpowiedzialny mile widziany.
Musze o tym napisać bo niejednokrotnie od kilku osób na zlotach,spotkaniach itp.. przewinęło się pytanie :
"Nie wiem co będzie jeśli zrezygnowałbyś kiedyś z prowadzenia Klubu??"
Ja też nie wiem ,ale mam nadzieję że będzie dobrze.

Ustąpienie przeze mnie z pełnionej funkcji nie oznacza oczywiście że odpuszczam sobie uczestnictwo w Stowarzyszeniu i jego życiu,jest to po prostu krok do tego żeby było jeszcze lepiej niż do tej pory czemu będę bardzo kibicował,a także po wyborze nowego Prezesa Klubu oferuję jej/jemu wsparcie merytoryczne jak i choćby przekazanie kontaktów które ułatwią niektóre sprawy związane np.z organizacją zlotów,załatwiania gadżetów reklamowych,kontakty z instytucjami itd...

Naturalnie po wyborze nowego Prezesa Zarządu konieczne będzie zmienienie adresu siedziby Stowarzyszenia Miłośników Fiata 125p i mam nadzieję że w KRS będzie to zabieg kosmetyczny .

Na koniec z mojej strony chcę podziękować wszystkim Wam za olbrzymie zaufanie i wsparcie podczas tych 4 lat pełnienia zaszczytnej funkcji oraz możliwość przewodzenia naszemu Stowarzyszeniu.

Pragnę wyjaśnić że powyższe ma na celu poinformowanie wszystkich użytkowników forum 125p niezależnie od ich rangi na forum o ustąpieniu z pełnionej przeze mnie funkcji,choćby po to żebyście wiedzieli że nie zginąłem w czeluściach postów nie żegnając się z Wami jako Prezes Klubu i chciałbym uczestniczyć w życiu Klubu jako jego Klubowicz.

pozdrawiam
P.

P.S. Wątek pozostawiam otwarty tzn można komentować.
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
Palec
Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Re: Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ;)

Postprzez klysek1 » 19 sty 2018, o 21:37

Palcu, nie......................................................................
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
klysek1
Forumowicz

Postprzez Anatol 125p » 25 sty 2018, o 21:38

Stodwadzieścia wyświetleń i jedna odpowiedź. Daje szerokie pojęcie.
Obrazek
Anatol 125p
Członek Stowarzyszenia Klub125p

Postprzez Marcin125p » 27 sty 2018, o 00:27

Niby że jakie? Ja na przykład nie mam pomyłu co z tym fantem zrobić. Błagać Pawła? Ogłosić kasting? Zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy? Nie wiem, ale skoro Ty wiesz, to mnie oświeć.
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva :)
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Marcin125p
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Ranga: ORMO

Postprzez Anatol 125p » 27 sty 2018, o 14:17

Marcin125p napisał(a):Ja na przykład nie mam pomyłu co z tym fantem zrobić. Błagać Pawła? Ogłosić kasting? Zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy?

Podałeś już trzy, więc coś Ci tam świta.

Ile ludzi zaangażowanych, tyle pomysłów. Masz odpowiedź.

:D
Obrazek
Anatol 125p

Postprzez Marcin125p » 28 sty 2018, o 21:34

A! Tobie biega że wszyscy maja w dupie? No tak, tu masz rację. Ja nie mam, ale swoje zdanie wyraziłem w rozmowie telefonicznej z Pawłem.
125p...ociech
Życie lepsze bywa, gdy obok 125p stoi Niva :)
forum fiata 125p fiat 125p forum fso 125p forum duży fiat
Marcin125p
Moderator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p

Ranga: ORMO

Postprzez Anatol 125p » 8 lut 2018, o 21:51

A! Kumam. Miałes jakies rozmowy telefoniczne. Gratuluję.
Reszta chyba ma wyjeban.e.
Obrazek
Anatol 125p

Postprzez jacekes » 8 lut 2018, o 22:16

To jest chyba początek końca kolejnego forum i klubu.

(a teraz zróbcie mi na złość, wybierzcie nowego prezesa i działajcie dalej!)
jacekes
Forumowicz

Powrót do Ogłoszenia parafialne !! WAŻNE !!