Rzep techniczny to taki plastikowy rzep. Kleisz go do listwy i do karoserii. Na tyle mocny, że swobodnie ściągasz listwę i zakładasz kiedy chcesz. Lepsze rozwiązanie niż fabryczne uchwyty. A wygląda to tak:
_______
Aktualności, zdjęcia ze zlotów i innych imprez motoryzacyjnych:
Dobre. Też tak zrobię jak tylko pomaluję fiata. Gdzie kupiłeś te rzepy? Widzę, ze kolega wrocławianin ma "mazowecke" korzenie. A już myślałem, że fiacik otrzyma dolnośląskie numery. Coraz ładniejszy. Widzę, ze szykujesz go na zlocik do Wawy.
Ano mazowieckie korzenie, na DWR postawię go chyba na wiosnę (o ile uda się domknąć temat mieszkaniowy). Do Warszawy go jakoś specjalnie nie szykuję, po prostu ostatnio po 4 tygodniach stania pojechałem go umyć, żeby nie straszył na Oldtimerbazarze. Rzepy kupiłem w Lidlu jak była promocja, ale teraz tylko allegro. W planach jakieś prace mechaniczne, ale to jak już wrócę z Żerania. Musi pojechać i wrócić.
_______
Aktualności, zdjęcia ze zlotów i innych imprez motoryzacyjnych:
Teledysk zarąbiście dopasowany zwłaszcza moment z Safari i rozpoczęciem bitu . A co do listew nie chciał bym być na twoim miejscu jak byś auto zostawił na dłużej na zewnątrz na jakimś osiedlu albo parkingu bo z listew to by ci tylko rzep został . Przynajmniej w Krakowie .