Witaj ! Anonimowy

Fiat 125p 1983 by Rafał

Re: Fiat 125p 1983 by Rafał

Postprzez Rafał » 7 sie 2013, o 15:08

bleki napisał(a): A z okazji zakupu tegoż fiata dostaniesz ode mnie org metalowe spryskiwacze ! U mnie aby się walają z konta w kont . To tak za fajny kolor :-) Podaj adres na pw .

Dzięki wielkie kolego PW poszło :)

kicia napisał(a):Hehe, no dzięki ;)
Trzaska mnie po prostu, jak takie teksty widzę, ale przynajmniej Fiat trafił w ręce lepsze niż "fana Fiatów". Dupa, a nie fan :roll:

Ja też się cieszę że go kupiłem po kilku tekstach byłego właściciela typu : rozrząd mam nowy w bagażniku ale nie wymieniałem bo to na łańcuchu to po co :shock: nie wiem kiedy olej zmieniany ja tam nie zaglądam bo mało jeżdżę :o
Wiedziałem, że trzeba ratować fiata z rąk tego gościa :)
Rafał
Forumowicz

Postprzez Rafał » 7 wrz 2013, o 07:17

Wczoraj po naprawie hamulców wybrałem się fiatem na wycieczkę nocny spot RGT w Zamościu :D
Fiat załapał się na kilka fotek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Rafał
Forumowicz

Postprzez Red West_77 » 7 wrz 2013, o 08:01

Piękny. Przypomina moją dawną morelkę. Jedyny minus za wloty pseudo chrom. Z tego co zauważyłem to włożyłeś plastykowe . Wygląda to kiczowato, lepsze czarne albo metalowe oryginały. Za resztę fiacika mega pochwały. Pozdro ;)
Red West_77
Forumowicz

Postprzez OTRO » 7 wrz 2013, o 22:15

Rafał napisał(a):Wczoraj po naprawie hamulców wybrałem się fiatem na wycieczkę nocny spot RGT w Zamościu :D
Fiat załapał się na kilka fotek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

jakbym wiedział że będziesz w piątek w Zamościu to byśmy się spotkali (mam nadzieje że kiedyś się spotkamy w Zamościu ), udane zakupy były ? ;)
Możemy osiągnąć wszystko, czego będziemy chcieli, jeśli tylko znajdziemy w sobie odwagę, aby uwierzyć, ze możemy to osiągnąć. - Ben Feldman
OTRO
Forumowicz

Postprzez Rafał » 9 wrz 2013, o 06:44

Mogłem napisać, ale to taki spontan był znajomi jechali to i ja pojechałem :)
Rafał
Forumowicz

Poprzednia strona

Powrót do NASZE AUTA