wczoraj wieczorem stalem sie posiadaczem duzego fiata z 1984r, zespol napedowy oryginalny, ogolnie wszystko tak jak wyjechalo z fabrryki poza paroma brakami i kilkoma srubami w boczkach, kolor L87, srodek brazowy, wersja wyposazenia C wiec ubogo ale mi to nie przeszkadza, w 2009 roku bandyte wyposazono w lpg, wedlug poprzedniego wlasciciela auto stalo ostatni rok, mi wydaje sie ze troche dluzej, ma porobione zaprawki widac ze przed domem i nie sa zbyt estetyczne, doly drzwi zdrowe, progi tez, podloga pod nogami kierowcy dziura troche mniejsza od piesci, pod nogami paszazera jest gorzej wieksza dziura i na tej stronie do naprawy laczenie podlogi z progiem, podloga w bagazniku ok, mechanicznie jest tak ze dojechalem 75km z czego ostatnie sie dowloklem, silnik chodzi ladnie nie dymi nie pluje olejem, problem z wbiciem biegu podejrzewalem wybierak, i doslownie przed celem skonczylo sie sprzeglo i zostawil duza plame oleju pod soba, z racji fascynajci zakupem odrazu zabralem sie do roboty, wyrzycilem skrzynie i okazalo sie ze nie ma

reasumujac ogolnie jestem zadowolony ale duzo pracy przedemna, zastanawiam sie nad silnikiem AB,
pozniej wrzuce fotki a tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy duzych fiatow

EDIT:
zdjecie z ogloszenia

zdjecia po umycium juz po wyjeciu zespolu napedowego

mam problem zeby wkleic miniaturki wyskakuje mi nie rozpoznany rozmiar mimo ze dalem 640x480, jak najprosciej rozwiazac ten problem?
Wystarczyło z listy kodów wybrać ten do umieszczenia na forum. mardom89
P.S. Edytujemy posty, jeśli nikt po nas nie napisał, a nie mineło dużo czasu od poprzedniego wpisu