FIAT 125P 1973r by BYLECOO
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: FIAT 125P 1973r by BYLECOO
tak to zaprosze Cie albo daj mi namiar gdzie jest taki dziadzio co jeszcze to u nas robi....
-
kamiletz - Forumowicz
a i załamaną płaszczyzne też załatwisz ołowiem?
rozumie obróbke przy łączeniach spawać ale nie to

-
kamiletz - Forumowicz
Osobiście się w to nie bawiłem ale trochę czytałem i ponoć cynę lub ołów nakłada się jak zwykły szpachel tylko trzeba mieć albo kwas albo specjalna pastę do lutowania. Kwas trochę gorszy bo rozpuszcza blachę.
-
tomek27 - Forumowicz
Bardzo ładny Fiacik, gratulacje za pracę. detale nie szkodzą, ważne że nie stoi na złomie.
Nie słuchaj ortodoksów, niech sobie robią Fiaciki z oryginalnymi śrubkami. Ja twierdzę że każdy robi na swoją miarę i szacun za chęci i zaparcie.
Te lampy to proponuje wymienić, bo jednak czarne szpeci, a chrom daje uroku. Dużo to nie kosztuje, możesz kupic same lampy, klosze już masz ramkę też. Kiedyś miałem całe pudełko, ale może inni jeszcze mają zapasy.
Nie słuchaj ortodoksów, niech sobie robią Fiaciki z oryginalnymi śrubkami. Ja twierdzę że każdy robi na swoją miarę i szacun za chęci i zaparcie.
Te lampy to proponuje wymienić, bo jednak czarne szpeci, a chrom daje uroku. Dużo to nie kosztuje, możesz kupic same lampy, klosze już masz ramkę też. Kiedyś miałem całe pudełko, ale może inni jeszcze mają zapasy.
- hrumek
hrumek napisał(a): Nie słuchaj ortodoksów, niech sobie robią Fiaciki z oryginalnymi śrubkami.
Ja twierdzę że każdy robi na swoją miarę i szacun za chęci i zaparcie.
Te lampy to proponuje wymienić, bo jednak czarne szpeci....

-
Anatol 125p - Członek Stowarzyszenia Klub125p
jakby co to mam lampy do przepolerowania
-
Wujo - Forumowicz
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3