Skoro już napomknąłem o swoim poprzednim Fiacie... Nie kojarzy go ktoś? Sprzedałem go dwa lata temu i ślad po nim zaginął.. Gdzie na tym forum mogę o niego zapytać, żeby to pytanie trafiło do jak największego grona odbiorców? Dodawałem materiał na motokiller, ale też bez skutku...
Kupiłeś go we Wrocku? Coś kojarzę białego mra na numerach WRF.... U nas na osiedlu taki stał 20 lat temu. Jeden z moich sąsiadów miał takiego fiata. Bardzo ładny. Czemu go ozeniłeś i jak długo się nim lansowałeś?
Kupiłem go w 2011 we Wrocławiu od starszego Pana- pierwszego właściciela. Rok później trafił się Blue Chagall i niestety nie mam miejsca by trzymać dwa 125p . Sprzedałem go latem 2013 i jakoś zimą widziałem go na allegro... Potem ślad zaginął...
społeczność fiatowa dopisuje, 125p ma najwięcej głosów (klasyk października i grudnia 2014 to też fiaty, to cieszy ) Tylko właśnie, czemu jest on opisany jako Fiat 125, a nie Fiat 125p? Możesz coś zaradzić w tej sprawie?
FSO Polonez C 83' L54 1500OHV"Władek" Niewiadów N126e 84' FSO 125p 88' L87 1608DOHC "Kulfon" index.php forum fiat 125p forum fso 125p klub 125p
Zostałem dostrzeżony przez jednego z redaktorów naszego kutnowskiego portalu informacyjnego. Wywiad (oczywiście silnie związany z Fiaciorem) przeczytać można tutaj:
Fajnie że u Ciebie lokalna prasa chce pokazywać coś więcej niż kronikę kryminalną i sprzeczki radnych jak ma to miejsce u mnie w powiecie gdzie mamy trzy gazety lokalne i wszystkie trzy mogłby służyć wyłącznie do celów higienicznych gdyby nie rubryka "Ogłoszenia" w której często można znaleźć niezłe cuda