125p pickup rocznik 1979/80
Re: 125p pickup rocznik 1979/80
Ludzi w ch*ja dobrze robią, ostatnio piękną budowę obwodnicy pokazywali.
-
bing17 - Forumowicz
Leje się bardziej niż wcześniej ?
Możemy osiągnąć wszystko, czego będziemy chcieli, jeśli tylko znajdziemy w sobie odwagę, aby uwierzyć, ze możemy to osiągnąć. - Ben Feldman
- OTRO
- Forumowicz
Szkoda. Jak Ci się uda wszystko złożyć to wpadaj na zlot. Powodzenia.
125p - "Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
forum fiata 125p fiat 125p forum duży fiat
-
Palec - Administrator, Założyciel Stowarzyszenia Klub125p
Majic super było Cię poznac i pogadac o tym aucie i nie tylko. Co mam powiedziec, byłem, widziałem, oglądałem, dotykałem....programu już nie będę oglądał. Jak sie okazało z opinii innych osób to podobne "remonty" w programie dotyczą zapewne wielu aut m.in BMW 7 E32, które bylo chyba w ostatnim odcinku, gdyż byli wczoraj w Poznaniu znajomi właściciela i odczucia mieli takie jak Majic z swoim pickupem co utwierdza w "jakości" telewizjnych remontów.
Nie ma co się poddawac, wiem że masz plan na pickupa i z biegiem czasu będzie wyglądął tak jak sobie życzysz i tak jak Ty go sobie wymarzyłeś
Nie ma co się poddawac, wiem że masz plan na pickupa i z biegiem czasu będzie wyglądął tak jak sobie życzysz i tak jak Ty go sobie wymarzyłeś

-
MarcinP - Członek Stowarzyszenia Klub125p
Marcin, cała przyjemność po mojej stronie. Na takich spotkaniach trochę ploty, to zdrowa rzecz.Jeszcze raz sympatycznie było poznać "twarz w twarz".
a tak na marginesie, to coś takiego się zrobiło. Na koniec spotkania wyglądało trochę gorzej

P.S. Orto, wcześniej się nie lało, był wyciek przy czujniku ciśnienia oleju ale żeby znaczył teren, to nie pamiętam...
a tak na marginesie, to coś takiego się zrobiło. Na koniec spotkania wyglądało trochę gorzej

P.S. Orto, wcześniej się nie lało, był wyciek przy czujniku ciśnienia oleju ale żeby znaczył teren, to nie pamiętam...
-
Majic777 - Forumowicz
Majic777 napisał(a): P.S. Orto, wcześniej się nie lało, był wyciek przy czujniku ciśnienia oleju ale żeby znaczył teren, to nie pamiętam...
Sprawdzi czy czujnik nie jest pęknięty bo raz Ćmag do mnie przejechał i każdy z nas myślał że pod podkładki miedzianej cieknie a tu gdzie okazało się że czujnik był pęknięty.
Możemy osiągnąć wszystko, czego będziemy chcieli, jeśli tylko znajdziemy w sobie odwagę, aby uwierzyć, ze możemy to osiągnąć. - Ben Feldman
- OTRO
- Forumowicz
Przy okazji wymiany czujnika polecam kupić firmy KW może być dedykowany do 126p, Fiat 500. Teraz w moim silniku jeździ taki i jak narazie przez 4 tysiące km się nie rozpadł, a tych Verneta to chyba z 7 razy zmieniałem, bo cały czas ten plastik pękał i się lało z silnika.
"Do układu smarowania silnika FSO 125p należy stosować rozprowadzany przez CPN wielosezonowy olej silnikowy Selektol Super Plus SE 15W40 lub oleje Selektol Special SD 10W30 lub 20W40":)
- Ćmaga
- Forumowicz